ZEMO

ZEMO, Premium E-Bikes, uit liefde voor detail!

Bekijk hier direct ons actuele aanbod

- Zemo eBikes

EVEN VOORSTELLEN

Als u met een ZEMO rijdt, dan moet dit perfect zijn. hiervoor heeft ZEMO niet alleen een bijzondere ergonomisch frame-ontwerp ontwikkeld, maar ook elke ZEMO uitgerust met naar onze mening hoogwaardige componenten in de betreffende prijsklasse. Slimme innovaties, de nieuwste Bosch aandrijftechnologie en vele kleine en grote highlights zorgen voor de bijzondere ZEMO-rijervaring. Van Actief tot SU-E, ZEMO biedt veelzijdigheid en sportieve rijcultuur op het hoogste niveau.

Ruim 35 jaar ervaring

Kwaliteit voor een goede prijs, dat is al 35 jaar lang ons doel. Daarbij maken we dankbaar gebruik van de kennis en ervaring van onze partners. Ook de ideeën en ervaringen van onze klanten helpen ons bij het doorontwikkelen van onze fietsen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we marktleider in Duitsland zijn!

Scherpe prijzen

Door slim en intensief samen te werken met onze partners zorgen we voor een scherp prijsniveau. Het resultaat: fietsen, die plezier, design en innovatie met veiligheid en duurzaamheid verenigen. Je kunt op ons vertrouwen: wij letten op jouw budget en garanderen een optimale prijs-kwaliteitverhouding. 

Service & kwaliteit

Telkens de hoogst mogelijke kwaliteit en ongeëvenaard fietsplezier bieden, is onze basisfilosofie en onze succesformule. De feedback van onze 1000 dealers geeft ons een kennisvoorsprong, die ons in staat stelt onze producten en service verder te verbeteren.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook