Verzekering

ANWB Fietsverzekering

ANWB Fiets- en E-bikeverzekering

Wij werken samen met de ANWB en bieden u voor een voordelige premie een goede fietsverzekering.
Bent u lid van de ANWB dan ontvangt u 5% korting op de premie.

Online afsluiten binnen 5 minuten

Bereken zelf uw premie en sluit eenvoudig en snel een ANWB (Unigarant) Fietsverzekering af. U kunt zowel uw gewone fiets, ATB en Race, E-Bike als wel Speed Pedelec snel en eenvoudig verzekeren. (m.u.v. de ANWB Blijven Fietsen Verzekering).

 Sluit direct uw Fietsverzekering af (vaste periode)  

 Sluit direct uw Fietsverzekering af (doorlopend)     

 Sluit direct uw Speed eBike verzekering af              

 

ANWB Fietsverzekering (Regulier en E-Bike) 

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door. Zo vormen wij uw vangnet voor onderweg. Met de betrouwbaarheid en service die u van de ANWB gewend bent.

De pluspunten van de ANWB Fietsverzekering

 • Direct een nieuwe fiets bij diefstal of totaal verlies binnen 3 jaar
 • Stel zelf uw Fietsverzekering samen
 • Accessoires eenvoudig meeverzekerd
 • Keuze uit betalen per jaar of per maand (vanaf € 4,40)

Twee verzekeringsvormen

U kunt kiezen uit twee basisdekkingen:

 • Diefstal
  U bent volledig verzekerd tegen diefstal. Wordt uw fiets in de eerste drie jaar gestolen, dan krijgt u kosteloos direct een nieuwe fiets. Hetzelfde merk en type, ook bij prijsstijgingen.
  Let op: gebruik altijd een ART goedgekeurd slot, met 2 sterren.
 • Diefstal&BeschadigingPlus
  Naast diefstal bent u ook verzekerd voor beschadiging aan uw fiets. Zoals bijvoorbeeld door een val of een aanrijding, dan wordt de schade aan u vergoed. Gaat uw fiets binnen de eerste drie jaar door aanrijding of vandalisme totaal verloren, dan ontvangt u een nieuwe fiets.

Daarnaast kunt u uw fietsverzekering eenvoudig uitbreiden met Pechhulp, Verhaalsrechtsbijstand en Ongevallen. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren.

Elektrische fiets

Heeft u een elektrische fiets? Dan is uw accu ook meeverzekerd. Daarnaast is pechhulp onderweg ook meeverzekerd in combinatie met de dekking Beschadiging.

Voordelen Unigarant Elektrische Fietsverzekering

- Pechhulp onderweg gratis meeverzekerd
- Keuze uit betalen per jaar of per maand (vanaf € 4,40)
- Verzeker accessoires eenvoudig mee
- Keuze uit Diefstal of Diefstal en Beschadiging
- Inclusief Verhaalrechtsbijstand en Ongevallen

ANWB ATB- en Racefietsverzekering

In uw vrije tijd gaat u graag op uw racefiets kilometers maken of op de ATB de bossen in. Na een dag hard werken uw hoofd leegmaken in de buitenlucht. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Wij werken samen met de ANWB en bieden u voor een voordelige premie een goede verzekering. Bent u lid van de ANWB dan ontvangt u 5% korting op de premie.

De pluspunten van de ANWB ATB- en Racefietsverzekering

 • Verzekering zelf samen te stellen
 • Ook tijdens toertochten verzekerd
 • Pechhulp eenvoudig mee te verzekeren

Twee verzekeringsvormen

U kunt kiezen uit twee basisdekkingen:

 • BeschadigingPlus
  Als uw fiets beschadigd raakt, bijvoorbeeld door een val of een aanrijding, dan wordt dat door ons vergoed. Raakt uw fiets binnen de eerste drie jaar total loss door een aanrijding of vandalisme? Dan levert u tweewielerspecialist u een nieuwe fiets.  Ook is Verhaalsrechtsbijstand en een ongevallendekking meeverzekerd
 • Diefstal
  Uw fiets gestolen, u moet er niet aan denken. Met onze ATB- en Racefietsverzekering komt alles weer goed. U bent volledig verzekerd tegen diefstal. Wordt uw fiets in de eerste drie jaar gestolen, dan krijgt u direct een nieuwe. Van hetzelfde merk en hetzelfde type. 
  Let op: Laat uw racefiets of ATB nooit uit het zicht of onbeheerd achter.

Aanvullende dekking:
Naast de basisdekking is het ook mogelijk om Pechhulp mee te verzekeren. U krijgt dan gratis reparatie bij pech onderweg en is de reparatie onderweg niet mogelijk? Dan krijgt u gratis vervoer.

 Sluit direct uw Fietsverzekering af (vaste periode)  

 Sluit direct uw Fietsverzekering af (doorlopend)     

ANWB Blijven Fietsen Verzekering

Voor ANWB-leden bieden wij een fietsverzekering met track&trace. Hiermee vinden wij uw fiets na diefstal zo snel mogelijk terug. En dat tegen een verrassend lage prijs, veel extra’s én 5% korting voor leden.

Met de ANWB Blijven Fietsen Verzekering kunt u altijd blijven fietsen zonder zorgen. Onze uitgebreide dekking maakt dit voor u mogelijk:

 • Diefstaldekking
 • Dekking bij beschadiging
 • ANWB Fietspas inclusief wegenwacht fiets service
 • Ongevallendekking
 • Verhaalsrechtsbijstand

Inclusief track&trace

Uw fiets wordt uitgerust met een track&trace-zender en een preventiesticker. Uw downloadt de ANWB Fietsen App en uw fiets is verbonden. Wanneer de fiets wordt gestolen is het één druk op de knop in de app en een opsporingsdienst gaat op zoek naar uw fiets.

ANWB Fietspas

De ANWB Fietspas is een onderdeel van de ANWB Blijven Fietsen Verzekering. De ANWB Fietspas bevat naast de Wegenwacht Fiets Service, veel voordelige en leuke extra’s. En via de ANWB Fietsen App zijn al deze extra’s eenvoudig beschikbaar. 

Voordelen van de Blijven Fietsen Verzekering

 • Fiets gestolen? Wij sporen hem weer op via track&trace
 • Fiets na 48 uur niet teruggevonden? U ontvangt direct een nieuwe fiets
 • Bij diefstal of total loss binnen vijf jaar krijgt u een nieuwe fiets
 • Schade aan de accu is meeverzekerd
 • Inclusief ANWB Fietspas, met 24/7 pechhulp

De ANWB Blijven Fietsen Verzekering kunt u alleen afsluiten in bij ons in de zaak en als u al een ANWB lidmaatschap heeft. Online afsluiten van deze verzekering is niet mogelijk.

Wil u meer informatie over de ANWB Blijven Fietsen Verzekering? Kijk dan op de ANWB site, neem contact op via ons contactformulier of bel 050-5019044.

Speed Pedelec verzekering

Stel zelf uw Speed E-Bike verzekering samen.
Bij Unigarant stelt u zelf uw Speed E-Bikeverzekering samen op basis van uw persoonlijke wensen en situatie. Maak een keuze uit 4 verschillende basisdekkingen: Alleen WA, Diefstal, Aanrijding of Diefstal en Aanrijding. Voor extra zekerheid breidt u uw Bromfietsverzekering eenvoudig uit met meerdere aanvullende dekkingen. Doordat u zelf uw Brommerverzekering samenstelt, betaalt u alleen voor wat ú nodig heeft.

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

De wet verplicht iedereen die op een scooter, brom- of snorfiets rijdt, zich te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA).
De WA-dekking vergoedt schade die u een ander toebrengt.

Diefstal

U bent verzekerd tegen diefstal van uw tweewieler of eventuele accessoires. En ook tegen schade ontstaan door poging tot diefstal en als gevolg van joyriding. Ook schade door brand en storm is met deze dekking verzekerd.

Let op: Naast het standaardslot moet uw Speed E-Bike altijd op slot worden gezet met een 'categorie 3' ART goedgekeurd veiligheidsslot. Wij kunnen u adviseren en eventueel voorzien van het juiste slot en aanvullende zekerheidsmaatregelen.

Aanrijding

Met de dekking Aanrijding is uw Speed E-Bike verzekerd tegen schade door aanrijding, vallen, vandalisme, brand en storm. Ook  is schade aan de accu door vallen of stoten ook verzekerd. En schade aan uw kleding en helm* is verzekerd tot € 350,-.

Diefstal en aanrijding

Dit is de meest complete verzekering. U bent zowel tegen diefstal als tegen beschadiging verzekerd.

 Het dragen van een speciale Speed Pedelec helm is tijdens gebruik van uw Speed E-Bike verplicht! 

 Sluit direct uw Speed eBike verzekering af 

Uiteraard kunt u naast de basisdekkingen ook nog kiezen uit verschillende 
aanvullende dekkingen voor uw Speed E-Bikeverzekering.

Aanvullende informatie

>Polisvoorwaarden Fietsverzekering
>Polisvoorwaarden Speed E-Bikeverzekering
>Preventietips
>Schadeformulier fietsen / E-Bikes
>Schadeformulier Speed E-Bikes

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook