Sparta

Sparta, Something Special

Bekijk hier direct ons actuele aanbod

- Sparta eBikes

- Sparta Stadsfietsen

- Sparta / Loekie Kinderfietsen

EVEN VOORSTELLEN

Sparta is al meer dan 100 jaar een vooraanstaand A-merk op de Nederlandse markt.
Begonnen met motoren en brommers werd later in de jaren 80 de elektrische fiets datgene wat het merk op de kaart heeft gezet. Met het slogan: Something Special, slaan ze de spijker op z'n kop. Sparta fietsen zijn speciaal, opvallend in design en functionaliteit.

Innovatie en doorontwikkeling gaan bij Sparta hand-in-hand samen met service en vol vetrouwen in hun vermogen iets bijzonders te maken.


 

Geschiedenis

Iedereen die wel eens op een fiets heeft gezeten (en in Nederland betekent dat zo goed als iedereen) kent het merk Sparta. Voor het ontstaan van het merk Sparta gaan we terug naar het jaar 1917, dat betekent dus dat Sparta al bijna 100 jaar bestaat. Een hele prestatie voor een oer-Hollands fietsmerk. Blader eens door de rijke historie van Sparta, waar niet alleen fietsen in voorkomen, maar ook brommers en motoren! Prijzen en Awards

In 1998 bracht Sparta de eerste elektrische fiets op de markt. En sinds die introductie is Sparta het vaakst in de prijzen gevallen. De elektrische fietsen van Sparta worden regelmatig als beste getest door bijvoorbeeld de consumentenbond, de Telegraaf en Plus magazine. Ook op talloze consumentenfora, bij consumententesten en gebruikersreviews worden de producten van Sparta vaak het hoogst gewaardeerd. Dat zijn stuk voor stuk echte kopers die op dezelfde dingen letten als jij.
 

Assortiment

Met Sparta kies je voor degelijkheid, ruime keuze uit verschillende modellen met zowel voor,- achter,- en middenmotoren. Sparta heeft door hun innovatieve ontwerp de eBike al sinds het begin vormgegeven. Met de toepassing van slimme technologie biedt Sparta hun E-Bikes aan met o.a. GPS tracking om kans op diefstal aanzienlijk te verkleinen.

Voor dagelijks gebruik zijn hun stadsfietsen, Urban of Lifestyle modellen niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Voor de allerkleinsten is er ook volop keus.

Sparta fietsen zijn er voor iedereen, kwalitatief, duurzaam en functioneel. Voor jong en oud. Neem een kijkje in onze showroom. Wil je alle modellen zien, dan kun je het Fiets Experience Center De Fietser in Ede bezoeken. 

Beste advies van fietsexperts

In De Fietser test je niet alleen alle Sparta fietsen die je wilt, je krijgt er ook nog eens het beste advies van de fietsexperts. Stuk voor stuk hebben ze zelf een passie voor fietsen.
Ze vertellen je graag alles over je nieuwe Sparta, zonder verkooppraatjes. Heb je eenmaal jouw ideale fiets gevonden? Dan kan je hem direct bij ons bestellen, wij zorgen dat de fiets 100% rijklaar wordt afgeleverd en stellen alles in naar je specifieke wensen.

BOEK EEN TESTRIT BIJ DE FIETSER

Waarom De Fietser:

  • Veel testfietsen op voorraad
  • Onbeperkt Sparta fietsen testen op de grootste testbaan van Nederland
  • Advies van fietsexperts met een passie voor fietsen
  • Een compleet dagje uit: bezoek ook het fietsmuseum en restaurant
  • Lekker centraal gelegen in Nederland

Sparta garantie

De Garantievoorwaarden van Sparta vindt je hier.

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen over Sparta en op de hoogte blijven van acties en nieuwe fietsmodellen?
Volg ons dan op 
FacebookTwitter en Instagram.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook