Werkplaats

    

Afspraak maken?

Maak eenvoudig en snel een afspraak voor onderhoud of reparatie via onze online werkplaatsplanner.
LET OP! Maandags zijn onze winkel en werkplaats gesloten.

>Werkplaatsplanner

>Aanbieding winterbeurten

>Webshop

U kunt ook bellen naar 050-5019044  of stuur ons een berichtje via onze Whatsapp.

Met een BASIS onderhoudsbeurt wordt uw fiets al grondig geïnspecteerd en nagekenen voor een scherpe prijs, bij MIDDEL of GROOT onderhoud worden meer werkzaamheden uitgevoerd, deze vindt u gespecificeert in ons Onderhoudsmenu. Bij alle beurten ontvangt u bovendien 10% korting op alle te gebruiken onderdelen, materialen en extra montagekosten, actie geldig tot en met maart 2021.

Uw fiets wordt bij het BASIS onderhoud al gecontroleert op maar liefst 8 verschillende punten en 2 extra bij uw eBike.

Heeft uw fiets alleen een snelle inspectie en smering voor ketting en tandwielen nodig? Dat kan met onze Snelle Check voor slechts € 29,00


TIP! Combineer het onderhoud van uw eBike met het Preventieve Middenmotor Onderhoud voor slechts € 30,00 extra. 

 Deze actie is incl. GRATIS haal- en brengservice in Noordenveld 

Meer hierover leest u verder hieronder.

Groter onderhoud en maatwerk is ook mogelijk. Informeer naar alle opties of bekijk deze via:

>Standaard Tarieven en inhoud Onderhoudsbeurten

Wij bieden ook onze haal- en brengservice aan binnen een straal van 10 km.

De tarieven zijn inclusief alle smeermiddelen en exclusief te gebruiken materialen en eventuele extra montage kosten. U ontvangt van ons eerst een specificeerde offerte.

Preventief Middenmotor Onderhoud

Voor uw eBike met (Bosch) middenmotor bieden wij het Preventief Middenmotor Onderhoud aan. 

Vooral ook in de wintermaanden heeft uw motor meer te verduren. De motor wordt volledig gedemonteerd, schoongemaakt en behandeld tegen vocht. Ook de stekkerverbindingen en contacten worden tegen vocht en pekel beschermt.

Bij het monteren van de motor wordt de ophanging grondig schoongemaakt en behandeld om eventueel kraken te voorkomen. Soms kan het zijn dat de dempingfolie tussen de motor en het frame beschadigt is, dan vervangen wij dit, de kosten hiervoor zijn € 10,00 extra. De prijs van dit preventieve onderhoud is normaal € 50,00. In combinatie met een (Basis) onderhoudsbeurt kost dit slechts € 30,00 extra.*

*exclusief te vervangen materialen.

Reparaties

In onze werkplaats kunnen wij reparaties aan alle merken en type fietsen uitvoeren. Onze monteurs zijn opgeleid en gecertificeert voor deze werkzaamheden. Ook voor onderhoud aan nagenoeg alle elektrische aandrijfsystemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Voorkomen is beter én voordeliger dan genenzen.

Voer regelmatig onderhoud uit aan uw fiets, wij helpen u graag een handje. Plan eventueel onderhoud in, vooral in de wintermaanden is dit een geschikt moment.

Preventief onderhoud voorkomt hoge reparatiekosten.

Alle reparaties zijn exclusief onderdelen, materialen en smeermiddelen. In de link hieronder vindt u een overzicht van de tarieven voor standaard reparaties en diensten die wij verlenen. De betreffende tarieven zijn op basis van een indicatie van de verwachte reparatietijd en kunnen afwijken de feitelijk gewerkte uren. Afwijkingen worden vooraf met u besproken.

>Tarieven Standaard Reparaties

 Onderhoudsbeurten 

Hieronder vindt u het overzicht van onze onderhoudsbeurten, elke type fiets heeft zijn unieke aandacht nodig, deze beurten voorzien dan ook in de behoefte van uw fiets. Afhankelijk van het gewenste (of noodzakelijke) onderhoud kiest u voor alleen het basisonderhoud of u vult dit aan met eventuele extra werkzaamheden, in het onderstaande overzicht ziet u vervolgens welke werkzaamheden wij uitvoeren. De tarieven zijn inclusief alle smeermiddelen en exclusief te gebruiken materialen en eventuele extra montage kosten. Bij het vaststellen van andere gebreken dan vooraf bekend maken wij een offerte voor de reparatie en overleggen dit eerst met u.

>Tarieven en inhoud Onderhoudsbeurten

 Servicebeurten 

Bij aanschaf van uw nieuwe fiets ontvangt u een bijpassend Servicepakket. Hierbij voeren wij de Servicebeurten uit. Voor stads- en sportieve fietsen zoals hybrides, ATB en racefietsen adviseren wij u dit na 4, 9 en 16 en 26 maanden te doen en voor eBikes sowieso bij 500, 1500 en 3000 en 5000 kilometer. Daarna is onderhoud om de 2000 á 3000 kilometer te adviseren.
Wilt u meer weten over onze Servicepakketten? Klik hieronder.

>Servicepakketten

 Sleutelservice 

Sleutel kwijt of wilt u één bijbestellen? klik dan op één van onderstaande links. Als uw fiets verzekert is vergeet dit dan niet aan uw verzekeraar te melden.

>Axa / Basta

>Trelock / Abus / etc. 

 
TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook