Werkplaats

Afspraak maken?

Maak eenvoudig en snel een afspraak voor onderhoud of reparatie via onze online werkplaatsplanner. 

LET OP! Maandags zijn onze winkel en werkplaats gesloten.

 Werkplaatsplanner 

U kunt ook bellen naar 050-5019044  of stuur ons een berichtje via onze Whatsapp.

 Onderhoudsbeurten 

Hieronder vindt u het overzicht van onze onderhoudsbeurten, elke type fiets heeft zijn unieke aandacht nodig, deze beurten voorzien dan ook in de behoefte van uw fiets. Afhankelijk van het gewenste (of noodzakelijke) onderhoud kiest u voor alleen het basisonderhoud of u vult dit aan met eventuele extra werkzaamheden, in het onderstaande overzicht ziet u vervolgens welke werkzaamheden wij uitvoeren. De tarieven zijn inclusief alle smeermiddelen en exclusief te gebruiken materialen en eventuele extra montage kosten. Bij het vaststellen van andere gebreken dan vooraf bekend maken wij een offerte voor de reparatie en overleggen dit eerst met u.

 Stads en Sportief 

 ATB en Race 

 eBike en eMTB 

     

 

Met een voordelige BASIS onderhoudsbeurt wordt uw fiets al grondig geïnspecteerd en nagekenen op 8 verschillende punten, bij PLUS of PREMIUM onderhoud worden meer werkzaamheden uitgevoerd, deze vindt u gespecificeert in ons Onderhoudsmenu. Mochten wij bijzonderheden tegenkomen tijdens de inspectie, dan melden wij deze en ontvangt u een prijsopgave voor het meerwerk.

Uw fiets wordt bij het BASIS onderhoud al gecontroleert op maar liefst 8 verschillende punten en 2 extra bij uw eBike.

Heeft uw fiets alleen een snelle inspectie en smering voor ketting en tandwielen nodig?
Dat kan met onze Snelle Check voor slechts € 29,00

>Standaard Tarieven en inhoud Onderhoudsbeurten

U kan, als dat nodig is, ook gebruik maken van onze haal- en breng service.
Dit is GRATIS in Roden e.o. Daarbuiten hanteren wij een toeslag voor kosten en brandstof. 

 Servicebeurten 

Bij aanschaf van uw nieuwe fiets ontvangt u een bijpassend Servicepakket. Hierbij voeren wij de Servicebeurten uit. Voor stads- en sportieve fietsen zoals hybrides, ATB en racefietsen adviseren wij u dit na 4, 10 en 18 en 30 maanden te doen en voor eBikes sowieso bij 750 kilometer. Daarna is onderhoud om de 2000 á 3000 kilometer te adviseren. Wilt u meer weten over onze Servicepakketten? Klik hieronder.

>Servicepakketten

 Reparaties 

In onze werkplaats kunnen wij reparaties aan alle merken en type fietsen uitvoeren. Onze monteurs zijn opgeleid en gecertificeert voor deze werkzaamheden. Ook voor onderhoud aan elektrische aandrijfsystemen zoals Bosch, Shimano, Innergy en ION bent u bij ons aan het juiste adres.

Voorkomen is beter... én voordeliger dan genezen.

Voer regelmatig onderhoud uit aan uw fiets, wij helpen u graag een handje. Plan eventueel onderhoud in, vooral in de wintermaanden is dit een geschikt moment. Preventief onderhoud voorkomt hoge reparatiekosten.

Alle reparaties zijn exclusief onderdelen, materialen en smeermiddelen. Wij maken altijd een prijsopgave en overleggen de geschatte kosten met u. Hieronder vindt u een prijsindictatie voor de meest voorkomende reparaties.

 Sleutelservice 

Sleutel kwijt of wilt u één bijbestellen? klik dan op één van onderstaande links. Als uw fiets verzekerd is vergeet dit dan niet aan uw verzekeraar te melden.

>Axa / Basta

>Trelock / Abus / etc. 

 

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook