Servicepakketten

Omdat wij graag willen dat u 100% tevreden bent en uw fiets in goede conditie blijft,  ontvangt u bij uw nieuwe stadsfiets, sportfiets, eBike of Speed Pedelec altijd een servicepakket. Zo blijft u optimaal fietsplezier beleven. Dit pakket staat vermeld op uw servicekaart, deze krijgt u van ons mee, samen met de factuur. Bij onze servicepakketten bieden wij onderhoud en service voor uw fiets en wordt deze op 8 punten geinspecteerd en nagekeken voor langer plezier en mobiliteit.

Basis servicepakket

Bij een fiets met de hoogste korting of de scherpste aanbieding ontvangt u standaard het Basis Servicepakket. U kunt uw oude fiets niet meer inruilen en u betaald dan voor onze diensten en de servicebeurten. U ontvangt echter wel een gratis servicereminder en korting op de 1e t/m de 3e sericebeurt.

Bij fietsen aangeschaft via het Fietsplan (NFP / Fiscfree / BFN) ontvangt u ook het Basis Servicepakket.

Normaal servicepakket

Bij aanschaf van elke andere fiets ontvangt u ons Normaal Servicepakket.
U kunt eventueel uw oude fiets ook inruilen en de 1e servicebeurt is gratis. Op de 2e t/m de 4e beurt krijgt u zelfs korting. Bij reparaties profiteerd u van onze snelservice en op onze haal- en brengservice krijgt u € 10,00 korting / per keer. Ook kunt u eventueel het zadel binnen 30 dagen omruilen voor een model dat beter bij u past, u betaald dan alleen het prijsverschil. Onze nazorg en service is eveneens gratis.

Incl. uitgebreide Coulance Regeling. Bij onze coulance regeling ontvangt u 15% korting op onderdelen en montagekosten, tot 1 jaar bij stad/sportief en 2 jaar bij uw eBike, buiten de standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

Bij het Normaal Servicepakket ontvangt u € 10,00 korting op onze 4 Jaar Zorgeloos Fietsen garantie.

Deluxe Servicepakket

Upgraden naar ons meest uitgebreide servicepakket biedt meer voordeel. Hierbij ontvangt u de 1e en de 2e servicebeurt gratis en een hogere korting op onze 3e en 4e servicebeurt. Daarnaast heeft u standaard snelservice bij reparaties en is onze haal- en brengservice altijd gratis. Onze nazorg en service is eveneens kosteloos.

Incl. uitgebreide Coulance Regeling. Bij onze coulance regeling ontvangt u bovendien 20% korting op onderdelen en montagekosten, tot 1 jaar bij stad/sportief en 2 jaar bij uw eBike, buiten de standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

Bij het Deluxe Servicepakket ontvangt u € 20,00 korting op onze 4 Jaar Zorgeloos Fietsen garantie.

Service Upgrade

Indien u een fiets bij ons aanschaft met het Basis of Normaal servicepakket, kunt u altijd upgraden. U betaald dan de prijs voor de upgrade en profiteert direct van meer service, kortingen, voordeel en gemak.

Bij onze servicepakketten zijn een aantal zaken standaard geregeld.

√ Elke fiets is volledig rijklaargemaakt

(Dit betekend dat u na aflevering direct gebruik kunt maken van uw nieuwe fiets).

√ Gratis montage van accessoires

(Als u bij uw fiets nog een aantal accessoires uitzoekt, dan monteren wij deze vakkundig en gratis voor u. Of het nu een fietstas, een spiegel, fietscomputer of een zitje is, dat maakt niet uit).

√ Uitleg en afstelling op maat

(Wij leggen de werking en bediening van de fiets rustig aan u uit, daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat het stuur en het zadel op de juiste hoogte afgesteld zijn). 

√ Gratis leenfiets of eBike

(Als uw fiets hier voor onderhoud of reparatie staat, dan kunt u van ons een leenfiets meekrijgen, dit is altijd gratis).

√ Servicebeurt reminder

(Wij begrijpen dat u genoeg aan uw hoofd heeft, daarom sturen wij automatisch een servicebeurt reminder. Bij sommige eBikes stellen wij dit in op de fiets). 

√ Altijd actuele software voor uw eBike

(Als uw fiets hier is voor een servicebeurt of onderhoud dan controleren wij de software op actualitiet en behandelen wij de contactpunten en elektronica tegen vocht).

Inhoud Servicepakketten

Voor elk type fiets is een passend servicepakket samengesteld. Hierbij is rekening gehouden met de eigenschappen van de fiets en het benodigde onderhoud. De inhoud van deze pakketten en de kosten voor onderhoud per type fiets vindt u hier.

Onze haal- en breng service is voor elke fiets beschikbaar binnen een straal van 15 kilometer. De kosten van onze haal- en brengservice zijn normaal € 20,00. In combinatie met uw servicepakket ontvangt u hierop de betreffende korting.

Uitgebreide coulance regeling

Bij het Normaal en Deluxe pakket passen wij standaard een uitgebreide coulance regeling toe. De standaard twee jaar fabrieksgarantie wordt door ons verlengt met coulance voor één of twee jaar extra (afhankelijk van het type fiets). In het Normaal en Deluxe pakket is dit een percentage van de materiaal- en reparatiekosten.

Als enige voorwaarde hiervoor geldt dat u de fiets alle servicebeurten heeft laten geven én dat de fiets daarna minimaal tweemaal terug komt voor een onderhoudsbeurt binnen de toegepaste verlenging.

Als u helemaal ontzorgd wilt fietsen, kies dan ook voor onze 4 jaar Zorgeloos fietsen garantie. Wij verlengen de 2 jaar fabrieksgarantie met 2 jaar extra 100% garantie op alle onderdelen en 25% korting op montagekosten.

>Inhoud en tarieven servicepakketten

4 jaar zorgeloos fietsen?!

Garandeer uzelf van 4 jaar onbezorgd fietsen met onze 2 jaar extra verlengde 100% garantie op alle onderdelen* van uw fiets of eBike. Naast de 2 jaar fabrieksgarantie verlengen wij de garantie met 2 jaar extra.

Inbegrepen bij de 4 jaar extra garantie zijn alle fietsonderdelen zoals: wielen, versnellingen, zadel, stuur, pedalen en trapas. Bij eBikes is de garantie zelf met 2 jaar verlengt op de duurdere componenten zoals: accu, motor en display.

Op het arbeidsloon voor montage van de betreffende onderdelen en componenten ontvangt u standaard 25% korting binnen de looptijd van 4 jaar.

Wij bieden de 4 jaar zorgeloos fietsen garantie aan
in combinatie met onze complete servicepakketten bij aanschaf van een nieuwe fiets voor een vaste lage prijs.

Kosten voor 4 jaar zorgeloos fietsen:

100% GARANTIE OP ALLE ONDERDELEN VAN UW FIETS GEDURENDE 2 JAAR EXTRA*  + €20,00 VOOR SPEED PEDELEC

TYPE FIETS

I.C.M. HET DELUXE PAKKET

I.C.M. HET NORMAAL PAKKET

I.C.M. HET BASIS PAKKET

STAD / SPORTIEF

119,00

129,00

139,00

EBIKE / SPEED PEDELEC

139,00

149,00

159,00

*Uitgesloten van de garantie zijn slijtagedelen zoals: ketting, riemaandrijving, tandwielen, banden, remblokken etc. Schade door vallen of onjuist gebruik van de fiets zijn ook uitgezonderd van garantie.

Bij twijfel of iets in aanmerking komt voor garantie/coulance kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen en dit voorleggen.

Het overzicht van onze 4 jaar zorgeloos fietsen garantie vindt je hier.

Meer informatie over de garantievoorwaarden lees je hier.

Leasefiets

Bij het leasen van een fiets of eBike via ons Leaseplan is het servicepakket geregeld via de Leasemaatschappij. U ontvangt hiervoor een aparte servicepas.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook