Servicepakketten

Uitgebreid Servicepakket bij elke fiets!

Wij willen graag dat je 100% tevreden bent met jouw nieuwe fiets. Om de fiets in top conditie te houden leveren wij alle fietsen af met een bijpassend Servicepakket. 
Afhankelijk van het type fiets is een compleet pakket samengesteld.

Voordelig onderhoud en service de eerste 2,5 jaar na aanschaf!
Op elke servicebeurt ontvangt u als vaste klant bij Stuurwold Fietsspecialisten! direct korting op het standaard tarief bij elke beurt.

Waarom een Servicebeurt?
Na het ingebruik nemen van elke nieuwe fiets is het van belang dat na enige tijd alle onderdelen geinspecteerd worden. Zo moeten alle bouten en moeren nagedraaid worden en controleren wij o.a. op de correcte werking van de remmen, versnellingen en verlichting. Uw fiets blijft dus veilig en optimaal functioneren. Ook de fabrikant stelt servicebeurten en onderhoud verplicht om aanspaak op eventuele garantie te kunnen maken.

Hoe werkt dit?
Welk pakket u heeft staat vermeld op uw servicekaart, deze krijgt u van ons mee, samen met de factuur.
Wij sturen een automatische servicereminder via de e-mail of u maakt zelf een afspraak als de periode tot de beurt verstreken is. Bij elektrische fietsen stellen wij dit vaak al voor u in.

Bij onze servicepakketten bieden wij onderhoud en service voor uw fiets en wordt deze op minimaal 8 punten grondig geïnspecteerd en nagekeken voor langer plezier en mobiliteit.

Er zijn speciale Servicepakketten voor Stads- en Hybridefietsen, ATB / Race - en Gravelfietsen, eBikes, Bakfietsen en Kinderfietsen. Allemaal compleet en extra voordelig.

Wat kosten een Servicebeurt?
Afhankelijk van het type fiets kan dit verschillen omdat de werkzaamheden eventueel langer duren, wat zeker is is de scherpe prijs,
op alle beurten ontvangt u al korting, dit loopt al op tot € 100,00 voordeel t.o.v. regulier onderhoud. De prijzen voor de beurten staan op de Servicekaart vermeld. 

Bij onze servicepakketten zijn een aantal zaken altijd standaard geregeld.

Elke fiets is volledig rijklaargemaakt

(Dit betekend dat u na aflevering direct gebruik kunt maken van uw nieuwe fiets).

Volledige ingeremt en ingesteld

(elke fiets met schijfremmen wordt standaard ingeremt, hierdoor werken de remmen beter en slijten ze minder, alles wordt correct ingesteld)

Gratis montage van accessoires.

(Als u bij uw fiets nog een aantal accessoires uitzoekt, dan monteren wij deze vakkundig en gratis voor u. Of het nu een fietstas, een spiegel, fietscomputer of een zitje is, dat maakt niet uit).

Uitleg en afstelling op maat

(Wij leggen de werking en bediening van de fiets rustig aan u uit, daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat het stuur en het zadel op de juiste hoogte afgesteld zijn). 

Gratis leenfiets of eBike

(Als uw fiets hier voor onderhoud of reparatie staat, dan kunt u van ons een leenfiets meekrijgen, dit is altijd gratis).

Servicebeurt reminder

(Wij begrijpen dat u genoeg aan uw hoofd heeft, daarom sturen wij automatisch een servicebeurt reminder. Bij sommige eBikes stellen wij dit in op de fiets). 

√ Altijd actuele software voor uw eBike

(Als uw fiets hier is voor een servicebeurt of onderhoud dan controleren wij de software op actualiteit en behandelen wij de contactpunten en elektronica tegen vocht).

Leasefiets

Bij het leasen van een fiets of eBike via een Leaseplan is het servicepakket geregeld via de Leasemaatschappij.
U ontvangt hiervoor een aparte servicepas.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook