Scott

Scott, No Shortcuts!

Bekijk hier direct ons actuele aanbod

>Scott eBikes

>Scott ATB

>Scott Racefietsen

>Scott Urban fietsen

EVEN VOORSTELLEN

Scott is al jaren marktleider op gebied van innovatie en design, met een grote historie op vele vlakken van sport onderscheiden zij zich van de rest. Met hun oorsprong in de skiwereld en motorcross was de stap naar die van het fietsen niet zo groot. Op het gebied van professionele wielersport heeft Scott haar sporen ruimschoots verdient.

Scott ATB

Scott biedt een ruim aanbod ATB fietsen. Vanaf de Hardtail Aspect Serie oplopend tot de populaire Scale Serie en met de innovatieve Full Suspension Bikes in de Genius en Spark Serie. Allemaal ontwikkeld zonder conscessies te doen. Strakke vormgeving en slim ontwerp leiden er toe dat er voor ieders smaak een geschikte Bike beschikbaar is.

Scott Racefietsen

Scott Racefietsen zijn niet meer weg te denken uit de professionele wielerwereld, van Triathlon tot de recreant die zo nu een dan een tochtje wil maken. Scott racefietsen onderscheiden zich door hun gewicht en stijfheids verhouding. De superlichte alu legering zorgt voor optimale besparing in combinatie met innovatie, design en toepassing van duurzame materialen. 

Scott eBikes

Ons aanbod Scott eBikes is geschikt voor elke dag. Door de toepassing van de middenmotoren van zowel Bosch als Brose kiest Scott voor duurzaamheid, prestaties en design. In combinatie met lichtgewicht en stijve frame geometrieen zijn de eBikes van Scott in de Urban Serie uitermate geschikt voor je dagelijks woon-werk rit of een lange tocht langs je favoriete route.

 

Scott Urban fietsen

Scott biedt een opvallende collectie fietsen voor elke dag. De Urban Serie is onderverdeeld in de SUB sport en de Silence modellen. Beide bieden een aantal varianten, beide zijn comfortabel en beide zijn bijzonder fraai vormgegeven. Laat je overtuigen met een proefrit.

Scott Gravelbikes

Een recente ontwikkeling is onder andere de opkomst van de Gravelbike. Een nieuwe categorie fietsen die tussen de Cyclecrosser en de racefiets in zit. Rij je favoriete verharde parcour en wijk zonder problemen af door off road nog meer te verkennen.

Scott garantie

De Garantievoorwaarden van Scott vindt je hier.

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen over Scott fietsen en op de hoogte blijven van acties en nieuwe fietsmodellen?
Volg ons dan op 
FacebookTwitter en Instagram.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook