Pegasus

Pegasus, Je blijft fietsenpegasus

Bekijk hier direct ons actuele aanbod

Categorie

Populaire Dagelijkse eBikes

Populaire Sportieve eBikes

>Pegasus eBikes

>Pegasus Siena

>Pegasus Premio

>Pegasus Stadsfietsen

>Pegasus Ravenna

>Pegasus Solero

>Pegasus Hybridefietsen

>Pegasus Piazza

>Pegasus Savino

     

EVEN VOORSTELLEN

Pegasus, de marktleider in Duitsland, biedt de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met continue aandacht voor kwaliteit, veiligheid en innovatie is het gelukt om uit te groeien tot een van de belangrijkste Europese aanbieder van kwaliteitsfietsen.

We houden rekening met de wensen en eisen uit alle leeftijdsgroepen en streven er naar om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren en een ongeëvenaard fietsplezier te bieden. Dit is zowel onze basis filosofie als onze succesformule. 

Ontdek ons brede assortiment van fietsen en eBikes!

Ruim 40 jaar ervaring

Kwaliteit voor een goede prijs, dat is al 40 jaar lang ons doel. Daarbij maken we dankbaar gebruik van de kennis en ervaring van onze partners. Ook de ideeën en ervaringen van onze klanten helpen ons bij het doorontwikkelen van onze fietsen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we marktleider in Duitsland zijn!

> Jubileum modellen "40 years"

Scherpe prijzen

Door slim en intensief samen te werken met onze partners zorgen we voor een scherp prijsniveau. Het resultaat: fietsen, die plezier, design en innovatie met veiligheid en duurzaamheid verenigen. Je kunt op ons vertrouwen: wij letten op jouw budget en garanderen een optimale prijs-kwaliteitverhouding. 

Service & kwaliteit

Telkens de hoogst mogelijke kwaliteit en ongeëvenaard fietsplezier bieden, is onze basisfilosofie en onze succesformule. De feedback van onze 1000 dealers geeft ons een kennisvoorsprong, die ons in staat stelt onze producten en service verder te verbeteren.

 

  

Pegasus garantie

De Garantievoorwaarden van Pegasus vindt je hier.

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen over Pegasus en op de hoogte blijven van acties en nieuwe fietsmodellen?
Volg ons dan op 
FacebookTwitter en Instagram.

Bekijk alle Pegasus NL modelen of alle Pegasus DE modellen.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook