Over ons

AL 50 JAAR LANG SERVICE, VAKMANSCHAP EN EEN RUIM ASSORTIMENT.

Leuk dat je onze website bezoekt. Wij zijn een veelzijdig bedrijf met ruim 1000 m2 oppervlakte. Je vindt ons centraal gelegen in Roden en eenvoudig bereikbaar vanaf Groningen, Leek en Assen. Ons aanbod fietsen is uiteenlopend, van stadsfietsen tot eBikes en ATB tot Sportfietsen plus de daarbij behorende accessoires en onderdelen.

Op het gebied van eBikes en eBakfietsen hebben wij ons de laatste jaren sterkt gespecialiseerd. Daarom beschikken wij ook over een speciaal hiervoor ingerichte werkplaats en vakkundige gecertificeerde servicemonteurs. Op onze 1e etage vind je alles op het gebied van sportieve fietsen met o.a. ATB, Race en Sportieve hybride fietsen. Ook bieden wij diverse fitnessapparaten aan en bevindt zich hier onze ruime assortiment fietskleding voor het hele seizoen.

Alleen een goed en groot assortiment is niet voldoende.
U kiest bij ons ook voor het beste advies, service op maat en vakmanschap, daar staan wij voor!

Als sociaal betrokken ondernemer vinden wij het belangrijk om het beste uit onze dienstverlening en jouw ervaring hiervan te halen. We willen daarom graag weten wat er bij je speelt en hoe jij onze diensten en advies ervaren hebt. Jouw mening stellen wij daarom erg op prijs, want hiermee kunnen wij onze dienstverlening nog leuker en beter maken. Trouwens, door ons te helpen jouw ervaring te delen, steun je ook nog eens automatisch het KWF.

Zo investeren we samen in een optimale samenwerking. Alvast bedankt ;-)

Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze kanten én voel je vrij ons zelf te beoordelen.

           

Mocht u, ondanks ons ruime aanbod, niet direct vinden wat u zoekt, dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. Of het nu om een fiets gaat of een bepaald artikel, wij helpen u graag.

Op zoek naar een LEASE FIETS VAN DE ZAAK? Dan vertellen wij daar graag meer over.

klik hier voor meer informatie:

 Informatie Leasefietsen 

ADVIES NODIG? WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen over onze diensten en op de hoogte blijven van acties, aanbiedingen en nieuws? Volg ons dan ook op Facebook, Twitter en Instagram of meld je aan voor onze  Nieuwsbrief. Heb je een snelle vraag? Stuur ons een WhatsApp.

Vindt hier een overzicht van al ons nieuws, acties en aanbiedingen.

U bent al bijna 50 jaar bij ons verzekerd van 

√ Een ruim assortiment
√ Uitstekende snelle service
√ Scherpe prijzen
√ Ons specialisme op gebied van eBikes
√ En bovenal, Vakmanschap!

50 jaar Stuurwold Roden in vogelvlucht.

Vijftig jaar geleden, in 1970 begon het in Roden. Joop Stuurwold nam de toenmalige rijwielzaak van H. Fonk over aan de Heerstraat in Roden. In de jaren daarna waren ontwikkelingen op fietsgebied gestaag, maar groeide de fietsenzaak uit tot een lokaal zeer bekend bedrijf. Verkoop en reparaties van stads-, sport- en kinderfietsen voerde de boventoon. Ook groeide het aanbod en de vraag naar fietsaccessoires en regenkleding snel.

In 1987 kocht Joop het pand en het Shell tankstation aan de Nieuweweg 26A in Roden. Door een grote groei paste het assortiment niet meer in het pand aan de Heerestraat.

Een grote gok, want van tankstations hadden onze ouders nog geen weet. Dit werd snel onder de knie gekregen. Na een grondige renovatie werd het bedrijf heropend in februari 1988. In de voormalige autoshowroom van Egberts paste een ruimer aanbod van fietsen en was er meer plek voor alle accessoires en onderdelen. Ook de werkplaats werd gemoderniseerd zodat alle fietsen en een enkele bromfiets hersteld konden worden.

In latere jaren werd de rijwielzaak regelmatig aangepakt en in 1998 werden het tankstation volledig gesaneerd en veranderde de layout van de begane grond. Er werd een autowasstraat toegevoegd, de shopruimte werd uitgebreid en Shell Stuurwold Roden was een full service tankstation. In de jaren tussen 2001 en 2003 namen Bart en Teun hun intrede in de zaak. Bart met een technische achtergrond en Teun met een commerciële bleek een goede combinatie te zijn.

    

Het bedrijf groeide en alweer bleek dat de huidige situatie niet groot genoeg was. In 2007 werd de showroom naar boven toe uitgebreid om ruimte te bieden aan een groter aanbod fietsen, waaronder mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen en sportieve hybride fietsen. Het aanbod accessoires werd ruimer en de elektrische fiets steeg in populariteit.

In 2014 werd gestopt met het tankstation. In van Staveren werd een waardige overname partner gevonden en werden later de pompen vervangen voor automaten. De shop en de autowasstraat gingen dicht. Hierdoor ontstond meer tijd en ruimte om de fietsenzaak en het aanbod hierin langzaam door te ontwikkelen. De eBike kreeg een prominentere plek in de winkel en onze werkplaats werd hiervoor optimaler ingericht.

Anno 2020 bestaat de begane grond volledig uit ons elektrische aanbod en vindt u hier alle accessoires, regenkleding en onze werkplaats. Op de 1e etage vindt u ons aanbod stadsfietsen, sportieve modellen, mountainbikes en racefietsen en bijpassende sportieve kleding.

Wij verwelkom u graag in onze showroom.

Bart en Teun Stuurwold

Hoe vindt u ons? Klik hier

In onze BOVAG gecertificeerde Serviceafdeling kunt u terecht voor vakkundig advies, reparaties en onderhoudsbeurten.


Wij zijn o.a. dealer van:

>Pegasus
>Gazelle
>Kettler

>Bulls
>Scott
>Lovens

FIETS VAN DE ZAAK?

Bij ons kunt u natuurlijk terecht voor een fiets of eBike van de zaak.
Hiervoor zijn twee mogelijkheden, namelijk via het reguliere fietsplan of leasen via de werkgever.

Fietsplan / WKR regeling

Bij ons kunt u ook gebruik maken van het Fietsplan of de werkkostenregeling.

Mocht u als bedrijf zelf een fietsproject willen organiseren dan kunt u middels het contactformulier informeren naar de mogelijkheden en speciale financiële voorwaarden.

>Fietsplan / WKR

Leasefiets

Via LEASE A BIKE bieden wij een Full Operational Lease via uw werkgever
Meer informatie vindt u via de onderstaande link

Meer informatie hierover vindt u op de onderstaande pagina.

>Leasefiets

Service en goed advies vinden wij enorm belangrijk, wij nemen daarom alle tijd om u goed te informeren en te adviseren.

Wij beschikken bijvoorbeeld over een fietsmeetsysteem, zodat wij weten welke maat het meest geschikt is voor u. Om een goede zit op het zadel te garanderen beschikken wij ook over het SQlab zadel meetsysteem. Hiermee kunnen wij u goed adviseren over het juiste zadel, zodoende om klachten tijdens het fiets te beperken of voorkomen.


Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment kleding en accessoires.

Ook kunt u bij ons terecht voor 
Hometrainers en Fitnessapparatuur.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook