Nooit meer zadelpijn

Met SQlab zadels bieden wij je de oplossing

Niets is zo vervelend als, na een aantal kilometer fietsen, last te krijgen van je zitbotten, schaambeen of prostaat. Pijnlijke zitbotten en een tintelend gevoel ontnemen al gauw het plezier aan fietsen. Zonde, vinden wij, maar ook de ontwikkelaars van SQlab.

Een zadel zou moeten passen als een paar goede schoenen. Als een zadel te smal is, creëert het druk precies daar waar dat niet zou moeten zijn. In 2002 werd SQlab de eerste zadelfabrikant die een systeem introduceerde om de afstand tussen de zitbeenderen te meten en de optimale zadelbreedte te berekenen.

Zitbotmeting

Bij ons kun je nu eenvoudig, snel én gratis een zitbotmeting laten  uitvoeren. Met ons speciale meetinstrument stellen wij vast welke zitbotbreedte u heeft. Dit is vervolgens bepalend voor welke zadelbreedte u het beste kunt gebruiken. Deze meting vormt de basis voor ons advies over welk zadel het beste bij uw fietshouding past. 

Zadel modellen en maten

Alle SQlab zadelmodellen zijn verkrijgbaar in 2 tot 5 verschillende breedtematen. Dit garandeert dat uw zitbotten volledig vlak op het zadel liggen. Dit is de enige manier waarop druk wordt uitgeoefend op het gevoelige perineale gebied bij mannen en op de schaamstreek bij vrouwen, wat over het algemeen lager is dan bij mannen. Voor elk gebruiksdoel is een geschikt zadel verkrijgbaar.

Basis assortiment

In onze winkel hebben wij een basis assortiment van diverse zadels verkrijgbaar. Of het nu voor elke dag is of voor een sporadische recreatieve tocht. Laat u vrijblijvend adviseren, bovendien kunt u een zadel na 14 dagen altijd weer retouneren of omruilen voor een ander model.

>Bekijk ons assortiment SQLab zadels.

 

 

Vragen over het juiste zadel

Twijfel je over je huidige zadel, kom dan gerust langs voor een gratis meting en advies. 

>Montage en instelhandleiding SQlab zadels


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook