Comfortabel fietsen zonder zadelpijn?

Niets is zo vervelend als, na een aantal kilometer fietsen, last te krijgen van je zitbotten, schaambeen of prostaat. Pijnlijke zitbotten en een tintelend gevoel ontnemen al gauw het plezier aan fietsen. Zonde, vinden wij, maar ook de ontwikkelaars van SQlab.


Comfortabel fietsen zonder zadelpijn?


Een zadel zou moeten passen als een paar goede schoenen. Als een zadel te smal is, creëert het druk precies daar waar dat niet zou moeten zijn. In 2002 werd SQlab de eerste zadelfabrikant die een systeem introduceerde om de afstand tussen de zitbeenderen te meten en de optimale zadelbreedte te berekenen.

Vrijblijvende gratis zitbotmeting

Omdat wij u graag willen helpen aan een prettige zit op uw fiets bieden wij een zitbotmeting aan. Na het bepalen van de onderlinge afstand van uw zitbotten adviseren wij u over het juiste breedte van het zadel.

Met de correcte breedte van het zadel heeft u een betere ondersteuning onder uw zitbotten, hierdoor worden de wekere delen van uw lichaam ontzien en nemen klachten als zadelpijn, druk op het schaambeen of de prostaat (bekkenbodemspieren) drastsisch af. 

> Bekijk ons aanbod SQ Lab zadels

(Nu tijdelijk € 10,00 retour voor uw oude zadel)


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

5-Sterrenspecialist

Wij zijn erkend 5-sterrenspecialist en laten ons bewust controleren en beoordelen op ons servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten.

Uitgebreide Service en Onderhoud voor uw fiets

Bij aanschaf van elke fiets ontvangt u een uitgebreid Basis servicepakket GRATIS! U kunt ook voor een uitgebreid pakket kiezen en uzelf verzekeren van regelmatig gedegen onderhoud aan uw fiets. Bespaar meteen met de aanschaf van het Normaal of Deluxe pakket en ontvang direct korting op uw fiets.

Pegasus Stads- en Sportieve hybridefietsen

Degelijke en onderhoudsvrije fietsen voor elke dag of heerlijk toeren in het mooie weer...

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook