Pegasus Stads- en Sportieve hybridefietsen

Degelijke en onderhoudsvrije fietsen voor elke dag of heerlijk toeren in het mooie weer...


Pegasus Stads- en Sportieve hybridefietsen


Met de nieuwe collectie stadsfietsen en sportieve hybride's van Pegasus rijdt je heerlijk elke rit.
Of het nu dagelijks is voor je woon- werkrit of een duurzame onderhoudsvrije fiets voor naar school, deze vindt je in ons aanbod Pegasus modellen voor elke dag.

- Pegasus Stadsfietsen

Met een sportieve hybride rijdt je heerlijk ontspannen elke toerrit. Maak een lange tocht door je favoriete omgeving en geniet van de natuur op één van de Pegasus hybridemodellen.

- Pegasus Hybridefietsen

Wilt u een proefrit maken, dan kan dat natuurlijk. Wij zien u graag in onze showroom.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

5-Sterrenspecialist

Wij zijn erkend 5-sterrenspecialist en laten ons bewust controleren en beoordelen op ons servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten.

Uitgebreide Service en Onderhoud voor uw fiets

Bij aanschaf van elke fiets ontvangt u een uitgebreid Basis servicepakket GRATIS! U kunt ook voor een uitgebreid pakket kiezen en uzelf verzekeren van regelmatig gedegen onderhoud aan uw fiets. Bespaar meteen met de aanschaf van het Normaal of Deluxe pakket en ontvang direct korting op uw fiets.

Comfortabel fietsen zonder zadelpijn?

Niets is zo vervelend als, na een aantal kilometer fietsen, last te krijgen van je zitbotten, schaambeen of prostaat. Pijnlijke zitbotten en een tintelend gevoel ontnemen al gauw het plezier aan fietsen. Zonde, vinden wij, maar ook de ontwikkelaars van SQlab.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook