Powunity - BikeTrax GPS tracker voor jouw eBike

Inclusief montage, 12 maanden GRATIS dataverbinding Ún gratis mobiele app...


Powunity - BikeTrax GPS tracker voor jouw eBike


De groeiende populariteit van eBikes gaat ook aan dieven niet onopgemerkt voorbij. Daarom is het altijd zaak om jouw eBike goed op slot te zetten en aan de vaste wereld te vergrendelen. Mocht de fiets onverhoopt toch gestolen worden, dan kan een GPS-tracker uitkomst bieden bij het terugvinden van jouw eBike.

Bestel jouw GPS-tracker vandaag nog... 

Geschikt voor Bosch Universeel en Gen 4 motoren, slechts € 199,00

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

5-Sterrenspecialist

Wij zijn erkend 5-sterrenspecialist en laten ons bewust controleren en beoordelen op ons servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten.

Uitgebreide Service en Onderhoud voor uw fiets

Bij aanschaf van elke fiets ontvangt u een uitgebreid Basis servicepakket GRATIS! U kunt ook voor een uitgebreid pakket kiezen en uzelf verzekeren van regelmatig gedegen onderhoud aan uw fiets. Bespaar meteen met de aanschaf van het Normaal of Deluxe pakket en ontvang direct korting op uw fiets.

Comfortabel fietsen zonder zadelpijn?

Niets is zo vervelend als, na een aantal kilometer fietsen, last te krijgen van je zitbotten, schaambeen of prostaat. Pijnlijke zitbotten en een tintelend gevoel ontnemen al gauw het plezier aan fietsen. Zonde, vinden wij, maar ook de ontwikkelaars van SQlab.

Pegasus Stads- en Sportieve hybridefietsen

Degelijke en onderhoudsvrije fietsen voor elke dag of heerlijk toeren in het mooie weer...

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook