4 JAAR ZORGELOOS FIETSEN!

In aanvulling op onze vernieuwde servicepakketten bieden wij onze 4 jaar zorgeloos fietsen garantie.


4 JAAR ZORGELOOS FIETSEN!


Omdat wij graag willen dat u 100% tevreden bent en uw fiets in goede conditie blijft, ontvangt u bij uw nieuwe stadsfiets, sportfiets, eBike of Speed Pedelec een servicepakket. Zo blijft u optimaal fietsplezier beleven.

Het Basis Servicepakket is altijd inbegrepen bij elke fiets, maar afhankelijk van de korting die u op de fiets heeft gekregen ontvangt u eventueel het Normaal of het Deluxe Servicepakket.

Upgraden van de service kan vanaf BASIS en NORMAAL, u betaald dan alleen het prijsverschil en profiteert volledig van onze dienstverlening.

In aanvulling op onze uitgebreide service bieden wij extra garantie.
Met 4 JAAR ZORGELOOS FIETSEN! garandeert u uzelf van 4 jaar onbezorgd fietsen met 2 jaar extra garantie verlenging**. Al vanaf € 139,00 heeft u in totaal 4 jaar garantie op alle onderdelen* en elektra van uw nieuwe fiets.

Een slimme investering die uitkan.

*   m.u.v. slijtagedelen en schade door vallen of onjuist gebruik.
** Meer informatie over onze servicepakketen en de voorwaarden leest u hier.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

TIJD VOOR EEN WINTERBEURT?

De wintermaanden zijn begonnen! Misschien weer tijd voor wat onderhoud aan de fiets.

De nieuwe AGU CLEAN WINTERJAS URBAN OUTDOOR is leverbaar

Dé ideale jas tegen regen en kou! Dit is de nieuwe winterjas van AGU. De Clean heeft een minimalistisch en strak design, en is ontwikkeld tegen koude temperaturen, zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

eBIKE IN DE SPOTLIGHT: PEGASUS OPERO EVO 10

De Opero Evo 10 is een sportieve elektrische fiets van het hoogste niveau. Deze licht lopende e-bike met krachtige Shimano STEPS E8000 ondersteuning en unieke Twincore accu van in totaal 750 Wh zorgen ervoor dat je blijft fietsen!

NU LEVERBAAR IN ONZE WEBSHOP

REPLICA TEAM JUMBO-VISMA KLEDING

VACATURE - Flex medewerker / zaterdaghulp M/V

Wij zijn op zoek naar een flexibel in te zetten monteur/medewerker voor in onze werkplaats voor een minimale periode van 6 maanden tot een jaar.

FIETS IN DE SPOTLIGHT / PEGASUS URBANO BELT

Met de Urbano Belt van Pegasus rijdt je op een stijlvolle en onderhoudsarme fiets. Geschikt voor dagelijks gebruik. Met de opvallende en eigentijdse vormgeving en in combinatie met duurzame onderdelen maakt deze fiets elke rit tot een plezier.

Maak van je eBike een smartbike

Met het COBI.Bike Bosch eBike smartsysteem maak je in een handomdraai met jouw smartphone een smartbike

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook