4 JAAR ZORGELOOS FIETSEN!

In aanvulling op onze vernieuwde servicepakketten bieden wij onze 4 jaar zorgeloos fietsen garantie.


4 JAAR ZORGELOOS FIETSEN!


Omdat wij graag willen dat u 100% tevreden bent en uw fiets in goede conditie blijft, ontvangt u bij uw nieuwe stadsfiets, sportfiets, eBike of Speed Pedelec een servicepakket. Zo blijft u optimaal fietsplezier beleven.

Het Basis Servicepakket is altijd inbegrepen bij elke fiets, maar afhankelijk van de korting die u op de fiets heeft gekregen ontvangt u eventueel het Normaal Servicepakket. In deze pakketten ontvangt u 3 jaar lang korting op het onderhoud en onze service.

Upgraden naar het Deluxe pakket is ook mogelijk. U profiteert dan 4 jaar lang van onze uitgebreide service en diensten voor een vast laag bedrag incl. € 50,00 korting op uw fiets.

Kijk voor meer informatie over onze servicepakketten en 4 Jaar Zorgeloos Fietsen! klik hier

In aanvulling op onze uitgebreide service bieden wij extra garantie.
Met 4 JAAR ZORGELOOS FIETSEN! garandeert u uzelf van 4 jaar onbezorgd fietsen met 2 jaar extra garantie verlenging. Al vanaf € 139,00 heeft u in totaal 4 jaar garantie op alle onderdelen* en elektra van uw nieuwe fiets.

Een slimme investering die uitkan.

*   m.u.v. slijtagedelen en schade door vallen of onjuist gebruik, informeer naar de aanvullende voorwaarden.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Nieuwe eBike in de line-up van Pegasus

Met de nieuwe Pegasus Piazza E7 F NL is er een degelijke en betaalbare eBike toegevoegd aan de collectie van Pegasus.

TIJD VOOR EEN WINTERBEURT?

De wintermaanden zijn begonnen! Misschien weer tijd voor wat onderhoud aan de fiets.

Tips voor uw E-Bike accu tijdens de winter.

Fietsaccu’s kunnen slecht tegen “stress”. Zonder op en ontladingsstress is de levensduur van uw accu groter. Maar ook een aantal andere handige tips kunnen de levensduur en gebruiksduur vergroten. Wij hebben deze tips voor uw op een rijtje gezet.

De nieuwe AGU CLEAN WINTERJAS URBAN OUTDOOR is leverbaar

Dé ideale jas tegen regen en kou! Dit is de nieuwe winterjas van AGU. De Clean heeft een minimalistisch en strak design, en is ontwikkeld tegen koude temperaturen, zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

eBIKE IN DE SPOTLIGHT: PEGASUS OPERO EVO 10

De Opero Evo 10 is een sportieve elektrische fiets van het hoogste niveau. Deze licht lopende e-bike met krachtige Shimano STEPS E8000 ondersteuning en unieke Twincore accu van in totaal 750 Wh zorgen ervoor dat je blijft fietsen!

NU LEVERBAAR IN ONZE WEBSHOP

REPLICA TEAM JUMBO-VISMA KLEDING

VACATURE - Flex medewerker / zaterdaghulp M/V

Wij zijn op zoek naar een flexibel in te zetten monteur/medewerker voor in onze werkplaats voor een minimale periode van 6 maanden tot een jaar.

FIETS IN DE SPOTLIGHT / PEGASUS URBANO BELT

Met de Urbano Belt van Pegasus rijdt je op een stijlvolle en onderhoudsarme fiets. Geschikt voor dagelijks gebruik. Met de opvallende en eigentijdse vormgeving en in combinatie met duurzame onderdelen maakt deze fiets elke rit tot een plezier.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook