eBike in de Spotlight

De Pegasus Solero eBike serie 2022 is verassend sportief en aantrekkelijk geprijsd


eBike in de Spotlight


De vernieuwde voordelig geprijsde Pegasus Solero modellen zijn zeer elegante en sportieve allround eBikes voor dagelijks en recreatief gebruik.

Voorzien van de krachtige en stille Bosch Active Line Plus (E8) en de Performance Line (EVO 9) middenmotor, afneembare Intuvia display en standaard uitgerust met de Bosch 500 Wh accu garandeert deze lichtere eBike vele kilometers fietsplezier. De verende voorvork geeft op alle wegdekken meer dan voldoende rijcomfort, eveneens zorgen de extra brede Supero Optima Safe banden met antielek voor goed en veilig wegcontact.

In combinatie met de vernieuwde betrouwbare Shimano Altus 8 sp derailleur en krachtige en lichte Tektro Hydraulische schijfremmen trapt de fiets licht en komt die snel en veilig tot stilstand. De 50 lux koplamp geeft een helder straal tijdens uw ritten in het donker.

In meerdere uitvoeringen en maten uit voorraad leverbaar.

Bekijk ons complete aanbod hier

>Pegasus Solero EVO 9 500 Wh voor € 2899,00

>Pegasus Solero E8 500 Wh voor € 2499,00


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

OPROEP! GEZOCHT, OUDE DAMES EN KINDERFIETSEN

DONEER UW OUDE DAMES OF KINDERFIETS VOOR OEKRAINSE VLUCHTELINGEN

5-Sterrenspecialist

Wij zijn erkend 5-sterrenspecialist en laten ons bewust controleren en beoordelen op ons servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten.

Powunity - BikeTrax GPS tracker voor jouw eBike

Inclusief montage, 12 maanden GRATIS dataverbinding Ún gratis mobiele app...

Uitgebreide Service en Onderhoud voor uw fiets

Bij aanschaf van elke fiets ontvangt u een uitgebreid Basis servicepakket GRATIS! U kunt ook voor een uitgebreid pakket kiezen en uzelf verzekeren van regelmatig gedegen onderhoud aan uw fiets. Bespaar meteen met de aanschaf van het Normaal of Deluxe pakket en ontvang direct korting op uw fiets.

Comfortabel fietsen zonder zadelpijn?

Niets is zo vervelend als, na een aantal kilometer fietsen, last te krijgen van je zitbotten, schaambeen of prostaat. Pijnlijke zitbotten en een tintelend gevoel ontnemen al gauw het plezier aan fietsen. Zonde, vinden wij, maar ook de ontwikkelaars van SQlab.

Pegasus Stads- en Sportieve hybridefietsen

Degelijke en onderhoudsvrije fietsen voor elke dag of heerlijk toeren in het mooie weer...

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook