Aanpassingen dienstverlening m.b.t. het Coronavirus (COVID-19)

Onze werkplaats en winkel zijn geopend. (Update 15-12-2020)


Aanpassingen dienstverlening m.b.t. het Coronavirus (COVID-19)


Beste klant,

Graag willen wij u via deze weg laten weten dat onze werkplaats geopend zal blijven. U kunt uiteraard uw fiets blijven brengen en afhalen voor reparaties en onderhoud. Online, telefonisch of via Whatsapp een afspraak maken is mogelijk. Lees hieronder hoe u dit dan kunt doen.

Vooralsnog kunnen we in Nederland gewoon blijven fietsen. Sterker nog, dit is een prima manier om er even tussen uit te gaan. Maar doe dit verstandig! Houdt afstand van elkaar en andere fietsers (1,5 meter), fiets bij voorkeur alleen of max. met z'n tweeen.

Je houdt natuurlijk automatisch al een flinke onderlinge afstand van elkaar en bovendien haal je op de fiets even lekker een frisse neus. Fietsen bevordert ook nog eens het 'ventileren' van de longen en draagt bij aan een goede condite en weerstand.

In onze werkplaats houden wij de richtlijnen van de RIVM in acht voor uw veiligheid en die van ons zelf. Wij houden rekening met de afstand van 1,5 meter. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Dit zal voor ons allemaal wel even wennen zijn. De verdere stappen die wij genomen hebben vindt u hieronder.

Algemene regels

  1. U kunt alleen uw fiets brengen voor reparatie en onderhoud
  2. Bij het brengen van uw fiets is het dragen van een mondkapje verplicht
  3. U kunt niet (binnen) blijven wachten op de reparatie
  4. Wij hanteren de geadviseerde afstand van 1,5 meter
  5. Wij zien toe op de aangescherpte hygiëneregels
  6. Mocht één van onze medewerkers ziek worden dan blijft die thuis
  7. Heeft u klachten? Dan wensen wij u beterschap, maak dan een nieuwe afspraak

Werkplaats blijft open!

U kunt uw fietsen gewoon blijven brengen voor onderhoud en reparatie. Graag ontvangen wij van u hiervoor bericht. U kunt telefonisch een afspraak maken op 050-5019044, via Whatsapp of via onze makkelijke online werkplaatsplanner. Onze leveranciers blijven ons voorzien van de benodigde onderdelen en accessoires. Hierdoor zal onze dienstverlening zoveel mogelijk ongewijzigd doorgaan.

Als wij aan uw fiets werken dan doen wij dit met handschoenen aan en houden rekening met de hygiënevoorschriften.

Onze werkplaats is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 09.00 u. tot 17.00 u. in de winterperiode t/m februari.

Haal- en brengservice

Uiteraard kunnen wij uw fiets blijven ophalen en terugbrengen, onze haal- en brengservice blijft van kracht en is gratis tot 10 km, maar wij spreken samen één en ander af om dit verantwoord en veilig te doen.

Volgens afspraak kunnen wij uw fiets ophalen bij u thuis. Wij spreken samen het beste moment af, u zorgt dat uw fiets buiten voor ons klaar staat. Als wij uw fiets weer terugbengen zorgen wij dat deze ontsmet is. Een afspaak is makkelijk en snel gemaakt via onze contact gegevens.

Koopavond (donderdag)

Tot en met februari hebben wij geen koopavond.

Proefrit maken

Heeft u een fiets of eBike (online) gezien en bent u benieuwd hoe die rijdt? U kunt altijd een proefrit maken op één van onze demomodellen of één van de modellen uit de winkel. Laat ons dit weten, eventueel kunt u online een proefrit reserveren door bij de betreffende fiets de groene knop boven de fiets aan te klikken. Wij zorgen dat deze fietsen schoon blijven en desgewenst hebben wij plastic handschoenen voor u beschikbaar.

Winkel/Showroom

Onze winkel en showroom zijn tot 19 januari 2021 gesloten.

Online bestellen

Ons actuele aanbod fietsen en eBikes vindt u online op deze website. Alle fietsen die de deur uit gaan worden grondig schoongemaakt en onze vervoerder hanteert eveneens strikte voorzorgsmaatregelen.

Wij zorgen dat de fiets 100% rijklaar wordt gemaakt, eventueel zult u zelf het stuur of zadel nog op de juiste hoogte moeten zetten.

Bent u op zoek naar iets dat u niet heeft kunnen vinden, schroom dan niet om ons te vragen.

Net als u nemen wij de situatie zeer serieus, daarom zal onze service misschien niet hetzelfde zijn als u van ons gewent bent, hiervoor vragen wij uw begrip.

Contact gegevens en afspraak maken

U kunt via ons contactformulier al onze contactgegevens vinden en een afspraak met ons maken

Blijf gezond en fit! Pas goed op jezelf en anderen en hopelijk is deze situatie snel voorbij.

Met sportieve groet,

Stuurwold Fietsspecialisten!

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

TOT € 25,00 CASHBACK - BULLS Team Wear Herfst/Winter collectie

De nieuwe collectie van de originele BULLS Team Wear is leverbaar of nu alvast te bestellen in de pre-order.

Stuurwold Fietsspecialisten! Kadobon

Nu met 20% voordeel

Onze werkplaats blijft open! en Online staan we voor u klaar


SUPER DEALS VOOR HET EIND VAN HET JAAR

OPRUIMING PREMIUM EBIKES OP = OP!

BERGAMONT REVOX ST. PAULI - PRE-ORDER

De Revox St. Pauli Limited Edition is ontstaan uit de nauwe samenwerking tussen de fietsenfabrikant Bergamont en de legendarische voetbalclub FC St. Pauli.

Uitgebreide Service en Onderhoud voor uw fiets

Bij aanschaf van elke fiets ontvangt u een uitgebreid servicepakket, al vanaf € 0,00 U kunt ook voor een uitgebreid pakket kiezen en uzelf verzekeren van regelmatig gedegen onderhoud aan uw fiets. Bespaar meteen met de aanschaf van het Normaal of Deluxe pakket en ontvang direct korting op uw fiets.

Tips voor uw E-Bike accu tijdens de winter.

Fietsaccu’s kunnen slecht tegen “stress”. Zonder op en ontladingsstress is de levensduur van uw accu groter. Maar ook een aantal andere handige tips kunnen de levensduur en gebruiksduur vergroten. Wij hebben deze tips voor uw op een rijtje gezet.

LAATSTE KANS, ZOMER OUTLET!

Fiets de zomer uit op een extra voordelige Premium eBike

Fietsverhuur

Wilt u één of meerdere dagen een fiets huren?

Wist u dat...

Ons online aanbod fietsen en eBikes allemaal fysiek in de winkel staan?! Zo zie je meteen onze voorraad en de beschikbare modellen.

Comfortabel fietsen zonder zadelpijn?

Niets is zo vervelend als, na een aantal kilometer fietsen, last te krijgen van je zitbotten, schaambeen of prostaat. Pijnlijke zitbotten en een tintelend gevoel ontnemen al gauw het plezier aan fietsen. Zonde, vinden wij, maar ook de ontwikkelaars van SQlab.

Pegasus Stads- en Sportieve hybridefietsen

Degelijke en onderhoudsvrije fietsen voor elke dag of heerlijk toeren in het mooie weer...

4 JAAR ZORGELOOS FIETSEN!

In aanvulling op onze vernieuwde servicepakketten bieden wij onze 4 jaar zorgeloos fietsen garantie.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook