Aanpassingen dienstverlening m.b.t. het Coronavirus (COVID-19)

Onze werkplaats en winkel zijn geopend. (Update 23-03-2020)


Aanpassingen dienstverlening m.b.t. het Coronavirus (COVID-19)


Beste klant,

Graag willen wij u via deze weg laten weten dat wij geopend zullen zijn. Zowel onze werkplaats als winkel zijn voor u als gewaardeerde klant bereikbaar. Onze geplande evenementen hebben wij voorlopig wel geannuleerd, zoals ons 50-jarig jubileum en de actie maand.

Blijven fietsen

Vooralsnog kunnen we in Nederland gewoon blijven fietsen. Sterker nog, dit is een prima manier om er even tussen uit te gaan.
Maar doe dit verstandig! Houdt afstand van elkaar en andere fietsers (1,5 meter), fiets bij voorkeur alleen of max. met z'n tweeen.

Je houdt natuurlijk automatisch al een flinke onderlinge afstand van elkaar en bovendien haal je op de fiets even lekker een frisse neus. Fietsen bevordert ook nog eens het 'ventileren' van de longen en draagt bij aan een goede condite en weerstand.

In onze winkel en werkplaats houden wij de richtlijnen van de RIVM in acht voor uw veiligheid en die van ons zelf. Wij houden rekening met de afstand van 1,5 meter. Dit zal voor ons allemaal wel even wennen zijn. De verdere stappen die wij genomen hebben vindt u hieronder.

Algemeen

U bent van harte welkom in onze showroom, echter zullen wij u contactloos groeten, ook hanteren wij de geadviseerde afstand van 1,5 meter. Wij zien toe op de aangescherpte hygiëneregels en zullen onze deurklinken, balie, pinautomaat etc. met grotere regelmaat schoonmaken. Mocht één van onze medewerkers ziek worden dan blijft die thuis, zoals voorgeschreven. Mocht u zelf één van de volgende klachten hebben: neusverkoudheid, hoesten, niezen en/of koorts, dan gaan wij er van uit dat u dit zelf aangeeft en thuis blijft, zodat we snel een nieuwe afspraak kunnen maken.

Koopavond (donderdag)

Op dit moment hebben wij even geen koopavond op de donderdagavond van 19.00 u. tot 21.00 u.
Als overdag niet schikt dan kunnen wij natuurlijk één en ander afstemmen, vraag gerust.

Proefrit maken

Heeft u een fiets of eBike (online) gezien en bent u benieuwd hoe die rijdt? U kunt altijd een proefrit maken op één van onze demomodellen of één van de modellen uit de winkel. Laat ons dit weten, eventueel kunt u online een proefrit reserveren door bij de betreffende fiets de groene knop boven de fiets aan te klikken. Wij zorgen dat deze fietsen schoon blijven en desgewenst hebben wij plastic handschoenen voor u beschikbaar.

Werkplaats

U kunt uw fietsen gewoon blijven brengen voor onderhoud en reparatie. Graag ontvangen wij van u hiervoor bericht. U kunt telefonisch een afspraak maken op 050-5019044 of via ons contactformulier. Onze leveranciers blijven ons voorzien van de benodigde onderdelen en accessoires. Hierdoor zal onze dienstverlening zoveel mogelijk ongewijzigd doorgaan.

Als wij aan uw fiets werken dan doen wij dit met handschoenen aan en houden rekening met de hygiënevoorschriften.

Haal- en brengservice

Uiteraard kunnen wij uw fiets blijven ophalen en terugbrengen, onze haal- en brengservice blijft van kracht en is gratis tot 10 km, maar wij spreken samen één en ander af om dit verantwoord en veilig te doen.

Volgens afspraak kunnen wij uw fiets ophalen bij u thuis. Wij spreken samen het beste moment af, u zorgt dat uw fiets buiten voor ons klaar staat. Als wij uw fiets weer terugbengen zorgen wij dat deze ontsmet is. Een afspaak is makkelijk en snel gemaakt via onze contact gegevens.

Winkel/Showroom

Onze winkel en showroom zijn geopend en wij staan voor u klaar. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om onze showroom te bezoeken dan staan wij u graag anders ter woord. U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen: telefonisch op 050-5019044, via ons contactformulier of op onze website. Hier vindt u eveneens ons actuele aanbod fietsen.

Online bestellen

Ons actuele aanbod fietsen en eBikes vindt u online op deze website.

Vanaf heden zullen wij tevens de verzendkosten voor online bestelde fietsen schrappen, dit betekend dat u voor verzending niets extra hoeft te betalen. Alle fietsen die de deur uit gaan worden grondig schoongemaakt en onze vervoerder hanteert eveneens strikte voorzorgsmaatregelen.

Wij zorgen dat de fiets 100% rijklaar wordt gemaakt, eventueel zult u zelf het stuur of zadel nog op de juiste hoogte moeten zetten.

Bent u op zoek naar iets dat u niet heeft kunnen vinden, schroom dan niet om ons te vragen.

Net als u nemen wij de situatie zeer serieus, daarom zal onze service misschien niet hetzelfde zijn als u van ons gewent bent, hiervoor vragen wij uw begrip.

Blijf gezond en fit! Pas goed op jezelf en anderen en hopelijk is deze situatie snel voorbij.

Met sportieve groet,

Stuurwold Fietsspecialisten!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Nieuwe 2020 eBike line-up van Pegasus

De 2020 collectie van Pegasus staat weer in onze vernieuwde showroom

4 JAAR ZORGELOOS FIETSEN!

In aanvulling op onze vernieuwde servicepakketten bieden wij onze 4 jaar zorgeloos fietsen garantie.

Tips voor uw E-Bike accu tijdens de winter.

Fietsaccu’s kunnen slecht tegen “stress”. Zonder op en ontladingsstress is de levensduur van uw accu groter. Maar ook een aantal andere handige tips kunnen de levensduur en gebruiksduur vergroten. Wij hebben deze tips voor uw op een rijtje gezet.

De nieuwe AGU CLEAN WINTERJAS URBAN OUTDOOR is leverbaar

Dé ideale jas tegen regen en kou! Dit is de nieuwe winterjas van AGU. De Clean heeft een minimalistisch en strak design, en is ontwikkeld tegen koude temperaturen, zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

eBIKE IN DE SPOTLIGHT: PEGASUS OPERO EVO 10

De Opero Evo 10 is een sportieve elektrische fiets van het hoogste niveau. Deze licht lopende e-bike met krachtige Shimano STEPS E8000 ondersteuning en unieke Twincore accu van in totaal 750 Wh zorgen ervoor dat je blijft fietsen!

NU LEVERBAAR IN ONZE WEBSHOP

REPLICA TEAM JUMBO-VISMA KLEDING

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook