Lezyne BIKE PARTS en GPS Computers

Nieuw in ons aanbod!

De Bike Parts en GPS computers van Lezyne.
Duurzame, veelzijdige en betaalbare computers en onderdelen voor elke wielrenner en ATB-er.

Onmisbaar tijdens je tourrit of track.


Lezyne BIKE PARTS en GPS Computers


Lezyne Bike Parts voorzien volledig in je behoefte onderweg. Of je nu een tourtocht rijdt of je favoriete track op je ATB.

Lezyne maakt al ruim 11 jaar hoogwaardige, duurzame en vooral betaalbare accessoires voor Racefietsen en ATB. Onnmisbaar tijdens jouw wielertoertocht of ATB rit.
Begonnen met fietspompen en tools is dit merk uitgegroeid tot een producent die zijn naam gemaakt heeft binnen de fietssport wereld.

Met de filosofie dat functioneel ook een strak design moet hebben en bovendien de portomonee niet te hard moet raken, beschikt dit topmerk over een ruime collectie.

De Lezyne GPS modellen zijn zeer compact en beschikken over handige functies. Het systeem slaat jouw tochten op, zodat je de gegevens later kunt terugkijken. Daarnaast kan je het koppelen aan Strava en TrainingPeaks. Het scherm is erg helder en daardoor duidelijk en makkelijk af te lezen, ook als er veel zon is. Als het donker is, kan je de schermverlichting aandoen. Op het scherm staan de rijtijd, afstand, snelheid, temperatuur, calorieën en nog veel meer! Met de X-Lock Standard Mount zijn ze makkelijk en stevig te monteren aan jouw stuur.

De krachtige Lezyne GPS producten zijn stuk voor stuk praktische en gebruiksvriendelijke fietscomputers voor onderweg.

Er zijn vier GPS modellen:

- GPS Mini
- GPS Micro (kleuren en zwart/wit display)
- GPS Macro
- GPS Super


Ze zijn allemaal USB oplaadbaar en hebben een groot geheugen om wel 100 tot 400 uur (afhankelijk van model) aan fietsdata op te slaan! Ze zijn erg licht: de GPS Mini weegt maar 30 gram en de GPS Macro en Super wegen 76 gram. Daarnaast wordt bij elke fietscomputer de sterke X-Lock Mount meegeleverd die je op elke stuur kunt monteren. Je draait jouw GPS in een hoek van 45 graden in deze mount en klikt hem daarna stevig vast. Ideaal voor de racefiets en mountainbike (MTB).

Hoewel de fietscomputers geen navigatie hebben, kun je alle GPS modellen koppelen aan Strava en TrainingPeaks. Op die manier kun je je eigen data van de Lezyne GPS koppelen aan andere gegevens. Eenmaal gekoppeld kan je via de app of de GPS Roots zien welke route(s) je hebt gefietst.

De computers zijn allemaal los verkrijgbaar of in een voordelige combi met Hartslag of Hartslag en Cadence Sensor

Bekijk hier ons aanbod Lezyne Bike Parts

Bekijk hier ons aanbod Lezyne Verlichting

Bekijk hier alle GPS modellen en accessoires

Bekijk hier de volledige Lezyne collectie

 
 

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Voeg een beetje kleur toe op straat...

Met de sprankelende Bici Italia collectie van Pegasus is dit niet zo moeilijk.

Cold Season collectie 2018/2019

De dagen worden korter, het weer wordt minder aangenaam en toch wil je lekker buiten blijven sporten. Tijd voor lange mouwen! Zorg dat je goed gekleed naar buiten gaat en je bestand bent tegen alle weersomstandigheden.

Wijziging openingstijden

Vanaf 18 oktober t/m 31 januari zijn wij op de donderdagavond gesloten. Het bezoeken van de showroom kan wel op afspraak. Mail ons op info@stuurwold.nl of bel: 050-5019044 Onze reguliere openingstijden blijven van kracht ma. 13.00 u. - 18.00 u. di. t/m vr. 09.00 u. - 18.00 u. za. 09.00 u. - 17.00 u.

FIETSHELM: EEN KOPZORG MINDER!

Jaarlijks raken er veel fietsers betrokken bij een verkeersongeval. Van al deze mensen loopt bijna een derde ernstig hoofdletsel op. Vooral e-bikers lopen extra risico en hebben vaker meervoudige verwondingen en ernstiger hersenletsel dan een gewone fietser.

AGU Thorax Racehelm ACTIE!

Je hoofd blijft heerlijk gekoeld dankzij de 26 ventilatieopeningen in deze lichtgewicht, Double in-mold racehelm.

Nooit meer zadelpijn

Met SQlab zadels bieden wij een oplossing tegen zadelpijn

PEGASUS 2018 COLLECTIE

Wij hebben de nieuwe collectie Pegasus E-Bikes en Stadsfietsen al in de showroom staan...

Bulls Bike Parts en Team Wear

Bestel hier snel en gemakkelijk je originele Bulls Bike Parts, Team kleding, Bike Wear en Helmen.

RACE & ATB SCHOENEN COLLECTIE

Heb je nog een paar nieuwe schoenen nodig? Om nog meer uit je fiets te halen en je prestaties te verhogen fiets je met goede en comfortabele fietsschoenen. Door jezelf "te verbinden" met je fiets push je jezelf tot het uiterste.