5-Sterrenspecialist

Wij zijn erkend 5-sterrenspecialist en laten ons bewust controleren en beoordelen op ons servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten.


5-Sterrenspecialist


Als sociaal betrokken ondernemer vinden wij het belangrijk om het beste uit onze dienstverlening en jouw ervaring hiervan te halen. We willen daarom graag weten wat er bij je speelt en hoe jij onze diensten en advies ervaren hebt. Jouw mening stellen wij daarom erg op prijs, want hiermee kunnen wij onze dienstverlening nog leuker en beter maken.

Trouwens, door ons te helpen jouw ervaring te delen, steun je ook nog eens automatisch het KWF.

   

Zo investeren we samen in een optimale samenwerking. Alvast bedankt ;-)

Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze kanten én voel je vrij ons zelf te beoordelen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Uitgebreide Service en Onderhoud voor uw fiets

Bij aanschaf van elke fiets ontvangt u een uitgebreid Basis servicepakket GRATIS! U kunt ook voor een uitgebreid pakket kiezen en uzelf verzekeren van regelmatig gedegen onderhoud aan uw fiets. Bespaar meteen met de aanschaf van het Normaal of Deluxe pakket en ontvang direct korting op uw fiets.

Comfortabel fietsen zonder zadelpijn?

Niets is zo vervelend als, na een aantal kilometer fietsen, last te krijgen van je zitbotten, schaambeen of prostaat. Pijnlijke zitbotten en een tintelend gevoel ontnemen al gauw het plezier aan fietsen. Zonde, vinden wij, maar ook de ontwikkelaars van SQlab.

Pegasus Stads- en Sportieve hybridefietsen

Degelijke en onderhoudsvrije fietsen voor elke dag of heerlijk toeren in het mooie weer...

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook