5-Sterrenspecialist

Vanaf begin 2022 zijn wij een erkend 5-sterrenspecialist. Inmiddels hebben wij 217 klanten beoordelingen met een score van 9.05 Hier zijn wij natuurlijk hartstikke trots op, zonder ons fantastische team was dit niet mogelijk geweest. Ook in 2023 gaan wij er weer alles aan doen om jullie blij te maken met onze service.


5-Sterrenspecialist


Als sociaal betrokken ondernemer vinden wij het belangrijk om het beste uit onze dienstverlening en jouw ervaring hiervan te halen. We willen daarom graag weten wat er bij je speelt en hoe jij onze diensten en advies ervaren hebt. Jouw mening stellen wij daarom erg op prijs, want hiermee kunnen wij onze dienstverlening nog leuker en beter maken.

Trouwens, door ons te helpen jouw ervaring te delen, steun je ook nog eens automatisch het KWF.

   

Zo investeren we samen in een optimale samenwerking. Alvast bedankt ;-)

Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze kanten én voel je vrij ons zelf te beoordelen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Comfortabel fietsen zonder zadelpijn?

Niets is zo vervelend als, na een aantal kilometer fietsen, last te krijgen van je zitbotten, schaambeen of prostaat. Pijnlijke zitbotten en een tintelend gevoel ontnemen al gauw het plezier aan fietsen. Zonde, vinden wij, maar ook de ontwikkelaars van SQlab.

SALE OP ALLE VOORRAAD FIETSEN!

Extra korting op alle voorraad fietsen* scherpste prijs in de winkel!

Tips voor jouw eBike tijdens de winter.

Elektrische contacten zijn gevoelig voor vocht en pekel, fietsaccu’s kunnen slecht tegen lage temperaturen, maar ook een aantal andere handige tips kunnen de levensduur en gebruiksduur van jouw eBike vergroten. Wij hebben deze tips voor je op een rijtje gezet.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook