Lovens

Experts in design 

Bij Lovens ontwerpen ze elektrische bakfietsen die onderscheidend, innovatief en stijlvol zijn. Gebouwd om je dagelijks het gevoel van vrijheid en plezier te geven. En dat is ook ons doel.

>Lovens Bakfietsen

EVEN VOORSTELLEN 

Ga en sta waar je maar wilt. Met Lovens ben je vrij en onafhankelijk. Geen files, niet zoeken naar parkeerplekken of sjouwen met zware tassen.

Onze elektrische bakfietsen zijn van hoge kwaliteit en onderhoudsarm. Voorzien van maximale bescherming voor jouw dierbare lading in de Lovens Explorer. Met state-of-the-art design en innovatieve technologie, gaan we verder waar anderen stoppen.

Lovens.  Love to go beyond.

De elektrische bakfiets voor een duurzame toekomst

Liefde voor de natuur. Daarom ontwikkelen Lovens duurzame e-bikes die op elk terrein hun betrouwbaarheid bewijzen.

De oprichters bij Optima Cycles zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en distribueren van hoogwaardige e-bikes. Met meer dan 26 jaar ervaring en eigen fabrieken in Nederland en Taiwan. Zij beheren de hele keten: van ontwerp tot productie en assemblage. Zo beperken we de ecologische voetafdruk.

Met deze elektrische bakfietsen zijn zij experts in alternatieve vormen van mobiliteit. Hun missie is om het gebruik van elektrische oplossingen in transport, zoals bakfietsen, te stimuleren. Zo leveren we samen een bijdrage aan een duurzamere toekomst, vol gemak, vrijheid en plezier.

Prijswinnend design

Vloeiende lijnen, iconisch design en hoge kwaliteit: ontworpen voor dagelijks gebruik en zorgeloos plezier.

Wij streven ernaar dat iedereen er op zijn best uitziet op elektrische bakfietsen. Rijdend op de e-mobiliteitsoplossingen die onze wereld zullen veranderen. Veilig en in stijl. Daarom is design ongelooflijk belangrijk voor ons.

De Lovens Explorer is meer dan zomaar een elektrische bakfiets. De premium look van Lovens geeft je het gevoel van vrijheid, terwijl je de show steelt op straat. Onderscheid je van de massa. Verken je dagelijkse leven in stijl. 

Met de Bosch eBike apps ben je smarter onderweg.

   

Track je tochten, navigeer naar je favoriete bestemming en vergrendel je eBike via de App.
Elke Lovens Explorer is voorzien van een Bosch Kiox display welke je doormiddel van Bluetooth snel verbind met jouw smartphone. De modelen met Bosch Smart System hebben het nieuwe KIOX 300 display.
Je koppelt jouw Lovens makkelijk met de Bosch app, haal er uit wat er in zit...

Alle info en links naar de Apps vindt je op de App site van Bosch

Handledingen Lovens Explorer


Stel hem zelf samen!

Je hebt keuze uit verschillende modellen, ieder met een eigen karakter. 
Bepaal de kracht van de motor in combinatie met de naafversnellingen, welke accu capaciteit je wilt en zelfs welke styling je het mooiste vindt. Je kunt kiezen uit de zwarte styling of een chique bruin design. Daarnaast maak je je eigen Lovens helemaal compleet met alle originele accessoires.

Customize jouw Lovens hier

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook