Links


Bike Freak Magazine

Bike Freak Magazine

Fiets magazine voor ATB en Race fanaten. Boordevol nieuws, tests, en info.

bezoek de website


De Noordelijke ATB Club

De Noordelijke ATB Club

De Noordelijke ATB Club is in het Noorden van het land één van de weinige clubs, die zich alleen focust op de mountainbikesport. De club bestaat ruim 10 jaar en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Wieler Unie (KNWU) en de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Leden ontvangen op vertoon van hun ledenpas 10% korting op alle accessoires, onderdelen en niet afgeprijsde kleding.

bezoek de website


Fiets-Fit

Fiets-Fit

Fiets-Fit is speciaal voor mensen die (weer) willen gaan fietsen en voor mensen die een mountainbike of racefiets hebben, maar niet goed weten hoe zij moeten trainen. Fiets-Fit ondersteunt beginnende fietsers in de eerste weken bij het verbeteren van de conditie en het aanleren van de basistechnieken. Zo krijg je net dat duwtje in de rug dat je nodig hebt om te beginnen met fietsen.

bezoek de website


MTB Fans

MTB Fans

Wat je allemaal kunt lezen op deze website? Informatie over de leukste marathons in Nederland en Europa (zo wordt er uitgebreid stilgestaan bij de RWP Cup van 2012), mtb onderhoudsinformatie , de mooiste mountainbike vakanties en meer...

bezoek de website


NTFU

NTFU

De Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) is de grootste overkoepelende sportbond voor Fietssport in Nederland en is aangesloten bij NOC*NSF. Al meer dan 50 jaar zet de NTFU zich in voor alle soorten fietssport zonder wedstrijdkarakter. Bij de NTFU zijn ruim 500 verenigingen aangesloten, die samen meer dan 43.000 leden vertegenwoordigen Leden ontvangen op vertoon van hun ledenpas 10% korting op alle accessoires, onderdelen en niet afgeprijsde kleding.

bezoek de website


Palestra Fitness Roden

Palestra Fitness Roden

Een gezonde leefstijl met lekker bewegen waar en wanneer jij wilt. Dat is het doel van onze FitnessDeals. Bij Palestra geen inschrijfgeld, verstikkende contracten of beperkt sporten op daluren. Wij stellen met jou een op jouw wensen afgestemd programma samen: je persoonlijke FitnessDeal. Leden ontvangen op vertoon van hun ledenpas 10% korting op alle accessoires, onderdelen en niet afgeprijsde kleding.

bezoek de website


Stichting ATB Zevenhuizen

Stichting ATB Zevenhuizen

"Stichting ATB Zevenhuizen" Geachte bezoeker, welkom op de website van Stichting ATB Zevenhuizen. Wij organiseren ATB-veldtoertochten rondom het Groninger dorp Zevenhuizen. Leden ontvangen op vertoon van hun pas 10% korting op onderdelen en accessoires

bezoek de website


Tourclub WTC Roden

Tourclub WTC Roden

De Toerclub WTC Roden is opgericht in 1981 en is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Leden ontvangen op vertoon van hun ledenpas 10% korting op alle accessoires, onderdelen en niet afgeprijsde kleding.

bezoek de website