Kettler

KETTLER, Al meer dan 40 jaar kwaliteit 

Bekijk hier direct ons actuele aanbod

>KETTLER eBikes

>KETTLER kinderfietsen

Even voorstellen

KETTLER Alu-Rad staat bekend sedert 1978 als pionier op het gebied van lichtgewicht fietsen en kwaliteit made in Germany. Bij KETTLER werd de allereerste aluminium fiets ontwikkeld en gemonteerd.

40 jaar ervaring

Sinds 1978 is er veel gebeurd: op de fietsmarkt heeft aluminium als materiaal een revolutie teweeg gebracht. Dankzij innovatief onderzoek passen onze fietsen zich nu optimaal aan hun bestuurders aan en voegt elektrische ondersteuning bij de eBike een nieuwe dimensie toe aan de mobiliteit op twee wielen.

Een paar dingen zijn tot op de dag van vandaag niet veranderd en daar zijn wij zeer trots op:

Betrokkenheid

Elke KETTLER Alu-Rad wordt, zoals dat al meer dan 30 jaar gebeurt, door onze medewerkers in onze fabriek in het Saarland met de grootste nauwkeurigheid ontworpen, geassembleerd, gelakt, technisch gekeurd en getest op kwaliteit.

Want alleen zo kunnen wij garanderen, dat u de fiets krijgt, die voor U gemaakt lijkt te zijn. Ons doel is immers het maken van fietsen die zich ergonomisch aanpassen om u zo een optimaal mogelijke fietsbeleving te bezorgen. Op elke leeftijd, bij elke lengte en voor elke behoefte. Wij weten wat u nodig hebt. Omdat wij luisteren en geloven dat alleen op deze manier geproduceerde fietsen generaties in beweging kunnen brengen.

Design en kwaliteit

Dit zijn de twee voornaamste eigenschappen van KETTLER en voor ons dé motivatie om KETTLER toe te voegen aan ons aanbod eBikes. Met een trendy en functioneel ontwerp is een KETTLER eBike een fiets die opvalt. Strakke lijnen, prachtige integratie van accu pakketten, zowel semi geïntegreerd als volledig ingebouwd draagt dit ontwerp bij aan volledige stabiliteit in het frame. De robuuste constructie laat weinig zijwaartse bewegingen toe waardoor de eBike bijzonder stevig aanvoelt.

Duurzaamheid en comfort

Nog twee belangrijke eigenschappen van KETTLER eBikes zijn de toepassing van duurzame componenten zoals bijvoorbeeld de GATES Belt Drive, de slijtvaste riemaandrijving die duizenden kilometers fietsplezier garandeert. De afwerking met o.a. Ergon ergonomische handvatten en Selle Bassano zadels zorgen voor een comfortabel contact met uw eBike.

 

KETTLER garantie

De Garantievoorwaarden van Kettler vindt je hier.

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen over Kettler en op de hoogte blijven van acties en nieuwe fietsmodellen?
Volg ons dan op 
FacebookTwitter en Instagram.

Bekijk alle Kettler E-Bike modellen


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook