Ghost

GHOST #Hardtrail

Bekijk hier direct ons actuele aanbod

- Ghost ATB

- Ghost Racefietsen

- Ghost Urbanfietsen

Ghost E-Bikes

EVEN VOORSTELLEN

GHOST-bikes werd opgericht door de jonge fietsfanaten Uwe Kalliwoda en Klaus Möhwald in Waldsassen, in de regio Oberpfalz in Noord-Beieren in 1993. Het merk ontwikkelt hoogwaardige fietsen voor professionele en recreatieve rijders. Het assortiment omvat mountainbikes, racefietsen, trekkingfietsen, e-bikes en Urban modellen.

GHOST is ook een toegewijde sponsor voor enkele van 's werelds beste MTB-teams en renners. Naast bedrijfslocaties in Nederland, Spanje, Korea, Zuid-China en Taiwan, legt GHOST de nadruk op de toekomst van de productie in Duitsland. 70% van alle GHOST-fietsen worden al in Waldsassen gefabriceerd. Ghost is een trots onderdeel van Accell.

Technologie

GHOST bouwt al meer dan 20 jaar fietsen. Maar wat maakt Ghost fietsen anders dan de anderen? Elk van deze fietsen heeft zijn eigen karakter. Er zijn verschillende nuances tussen een comfortabele instapfiets en een agressieve All mountain - ATB. Ghost ontwikkelaars zijn allemaal ervaren fietsers uit alle disciplines, wat betekent dat elke fiets een onmiskenbare handtekening heeft. Wat Ghost fietsen onderscheidt van de anderen is het feit dat ze hun passie gebruiken om fietsen met karakter te bouwen in plaats van de gebruikelijke saaie exemplaren ;-)

Research & Development

Achter elke fiets ligt een uitgebreid ontwikkelingsproces. Bij Ghost stemmen ze de kleinste details vaak maandenlang af totdat alles is zoals ze het willen. De ontwikkeling legt de basis in het ontwerp, de functionaliteit en de uitgebreide functies. Dit is ook waar oplossingen worden gecreëerd voor alle aspecten van het assortiment, slimmigheden die je terug ziet in het design en praktische ontwerp van de fietsen.

Kwaliteit

Bij Ghost geloven ze sterk in kwaliteit. Van de 3D-meting van de framesets tot serietests, ze hechten veel waarde aan constante controles en verbeteringen. Het feit dat ze hun eigen frame-faciliteit hebben, maakt een enorm verschil omdat productieprocessen snel en eenvoudig kunnen worden aangepast.

German Bicycle Technology

Deze slogan drukt niet alleen de toewijding uit voor "typisch Duitse" precisie en technische verfijning, het maakt ook deel uit van de identiteit en de uitdaging die Ghost zichzelf heeft gesteld om het beste te leveren.
 Ghost modellen

Ghost biedt een breed scale aan diverse modellen ATB, Race, Urban en E-Bikes. Allemaal met het doel de berijder te verleiden nog meer kilometers te maken. Een merk met een bijzonder eigenzinnige uitstralling. Dit is terug te vinden in vormgeving en afwerking. Bekijk de collectie op www.ghost-bikes.com en laat je inspireren.

Ghost Bikes garantie

De Garantievoorwaarden van Ghost vindt je hier.

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen over Ghost fietsen en op de hoogte blijven van acties en nieuwe fietsmodellen?
Volg ons dan op 
FacebookTwitter en Instagram.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook