Gazelle

Gazelle, Je blijft fietsen

Bekijk hier direct ons actuele aanbod

>Gazelle eBikes

>Gazelle Stadsfietsen

>Gazelle Hybridefietsen


EVEN VOORSTELLEN

De fiets is voor Nederlanders een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Gazelle maakt al 125 jaar fietsen die daar perfect op aansluiten: zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven ze altijd nadenken over hoe ze hun design slimmer kunnen maken en hun techniek nóg innovatiever. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle-fiets mag je gezien worden!

Of je nu zoekt naar een eBike om lekker mee te toeren of voor je dagelijkse woon-werkverkeer, Gazelle heeft de ideale fiets voor jou. Van eBikes met een lage instap voor extra comfort tot supersnelle Speed Pedelecs waarmee je zorgeloos de files in de spits voorbij rijdt: met een Gazelle heb je maximale trapondersteuning en optimaal rijgenot.

Gazelle staat vooral bekend om de geweldige kwaliteit. De frames zijn waarschijnlijk de beste en meest duurzame Nederlandse frames die er te krijgen zijn. Het merendeel van de Gazelles zijn uitgerust met een Shimano naaf- of derailleurversnellingen, veel comfort en vooral prachtig design.

 

Koninklijke Gazelle

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 250.000 fietsen. Gazelle is hiermee marktleider in Nederland en werkt hard aan uitbreiding van de organisatie buiten de eigen landsgrenzen. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij hun voorop. In 1996 is het Gazelle-kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens de ISO-9001 normen.

Terrecht zijn ze trots op het predicaat Koninklijk dat zij ter ere van hun 100-jarig jubileum in 1992 van Prinses Margriet mochten ontvangen. Een onderscheiding die hun ook moreel verplicht om te blijven innoveren. Voorop blijven lopen met slimme innovaties waarmee fietsen nóg leuker en makkelijker wordt.

Verantwoord ondernemen

Bij Koninklijke Gazelle staat duurzaamheid hoog op de agenda. Bij alles wat zij doen vragen ze zich af wat de impact is op mens, milieu, product en maatschappij. Daarnaast zijn ze constant op zoek naar nieuwe kansen op het vlak van duurzaamheid en innovatie. Binnen de organisatie, maar ook daarbuiten. Gazelle zoekt altijd naar passende oplossingen en zoekt daarbij vaak de samenwerking met andere organisaties op. Dat leidt regelmatig tot duurzame innovaties.


Genieten van de buitenlucht, de wind door je haren voelen en het hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer zin in fietsen!

Ervaar Gazelle

In onze showroom kun je ons aanbod bekijken en natuurlijk ook proberen, een proefrit maakt vaak het verschil.

In het E-Bike Experience Center in Groningen kun je alle elektrische Gazelle fietsen testen. Specialisten verstrekken informatie over de eBikes en geven advies. Zo kun je op een laagdrempelige, gemoedelijke manier - onder het genot van een kopje koffie en cake - kennis maken met alle modellen.  

>E-bike Experience Center Groningen

Gazelle garantie

De Garantievoorwaarden van Gazelle vindt je hier.

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen over Gazelle en op de hoogte blijven van acties en nieuwe fietsmodellen?
Volg ons dan op 
FacebookTwitter en Instagram.

 

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook