Garantie

Garantie op uw nieuwe fiets

Op een nieuwe fiets zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, per merk en soms per model zijn er verschillende voorwaarden. Wij hebben hieronder een paar algemene garantievoorwaarden op een rijtje gezet. Per merk vindt u de volledige garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant.

Als officieel dealer zijn wij altijd het eerste aanspreekpunt, neem bij twijfel contact met ons op.

Om aanspraak op de fabrieksgarantie te maken moet de fiets minimaal de 1e servicebeurt hebben gehad en stelt de fabrikant als voorwaarde dat de fiets minstens 2 keer per jaar onderhoud heeft gehad.

Als u een garantie wilt claimen dan adviseren wij van te voren te bellen of te mailen.
Dit kan via ons contactformulier of telefonisch op 050-5019044. Is de fiets niet bij ons gekocht, dan gelden uitsluitend de voorwaarden van de fabrikant. Neem bij het brengen van de fiets altijd de aankoopnota en bewijs van onderhoud (zoals een servicekaart of nota van onderhoud) mee, zonder geldig aankoopbewijs en bewijs van onderhoud kunnen wij de garantieclaim niet in behandeling nemen.

Je kunt alleen aanspraak maken op garantie als je de eerste eigenaar bent.

4 jaar zorgeloos fietsen?!

Bij aanschaf van uw nieuwe fiets combineert u eenvoudig uw servicepakket met de verlengde garantie.

Garandeer u zelf van 4 jaar zorgeloos fietsen met onze 2 jaar extra verlengde 100% garantie op alle onderdelen van uw nieuwe stadsfiets, sportfiets of eBike. Inclusief 50% korting op montagekosten.

Inbegrepen zijn alle fietsonderdelen zoals: wielen, voorvork, versnellingen, zadel, stuur, pedalen en derailleursystemen. Bij eBikes is de garantie zelfs verlengt op de duurdere componenten zoals: accu, motor en display.*

Op het arbeidsloon voor montage van de betreffende onderdelen betaald u de eerste 2 jaar niets en ontvangt u standaard 50% korting tijdens de verlengde 2 jaar garantie.

Per type fiets en servicepakket kunt u de garantie met 2 jaar extra verlengen.

Wij bieden de 4 jaar zorgeloos fietsen garantie aan
in combinatie met onze complete servicepakketten bij aanschaf van een nieuwe fiets voor een vaste lage prijs.

Kosten voor 4 jaar zorgeloos fietsen:

100% GARANTIE OP ALLE ONDERDELEN VAN UW FIETS GEDURENDE 2 JAAR EXTRA*  + €20,00 VOOR SPEED PEDELEC

TYPE FIETS

I.C.M. HET BASIS PAKKET

I.C.M. HET NORMAAL PAKKET

I.C.M. HET DELUXE PAKKET

STAD / SPORTIEF

139,00

129,00

119,00

EBIKE / SPEED PEDELEC

159,00

149,00

139,00

Uitgesloten van de garantie zijn draaiende en slijtagedelen zoals: ketting, riemaandrijving, tandwielen, banden, remblokken, acculader etc. Schade door vallen, vocht of onjuist gebruik van de fiets zijn ook uitgezonderd van garantie.

*Alle voorwaarden voor de 4 Jaar Zorgeloos Fietsen! Garantie lees je hier.

Bij twijfel of iets in aanmerking komt voor garantie/coulance kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen en dit voorleggen.

De extra garantie kan afgesloten worden binnen twee jaar na datum van aankoop.

 

Servicepaketten

Bij aanschaf van uw nieuwe fiets ontvangt u van ons een servicepakket. Voor elk type fiets is een passend servicepakket samengesteld. Hierbij is rekening gehouden met de eigenschappen van de fiets en het benodigde onderhoud. U ontvangt het type servicepakket op basis van de door u betaalde prijs van de fiets. Upgrade naar een uitgebreider servicepakket is ook mogelijk. Bij de servicepakketten wordt in onderhoud (met korting) voorzien zodat eventeuel gebreken tijdig ontdekt en hersteld kunnen worden. 

Meer informatie over onze servicepakketten lees je hier.

Batavus

Met een Batavus ben je de eigenaar van een kwalitatief hoogstaand product. Op jouw nieuwe Batavus fiets zit 10 jaar garantie op het frame, op het lakwerk 2 jaar voor roestvorming van binnenuit. Op alle onderdelen, m.u.v. slijtagedelen, zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie. 

Alle Garantievoorwaarden van Batavus lees je hier.

Gazelle

Gazelle geeft maar liefst 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud. De garantie op verende voorvorken is vijf jaar. Voor lakwerk op het frame en de voorvork geldt een garantieperiode van vijf jaar. Voor onderdelen op jouw fiets geldt een garantie van twee jaar bij normaal gebruik en onderhoud. 

Kijk hier voor veelgestelde garantievragen of bekijk onze garantievoorwaarden in de handleiding Veiligheid en Garantie.

Sparta

De fietsen van Sparta worden uitvoerig getest en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Sparta geeft maar liefst 10 jaar garantie op een stalen of aluminium frame, 10 jaar garantie op de voorvork (2 jaar op verende voorvork) en 2 jaar op overige onderdelen voor zover deze niet aan normale slijtage onderhevig zijn. Verder krijg je 2 jaar garantie op het elektrisch aandrijfsysteem en op de batterijpakketten. 

Alle Garantievoorwaarden van Sparta lees je hier.

Loekie

Loekie geeft een garantie tegen eventuele materiaal- of constructiefouten aan uw fiets op de volgende voorwaarden: Je kunt alleen aanspraak maken op garantie indien je een duidelijk ingevuld en afgetekend garantiebewijs of de aankoopbon hebt. Alleen de eerste eigenaar heeft recht op garantie; de garantie is dus niet overdraagbaar. Loekie geeft 10 jaar garantie op een stalen of aluminium frame, 10 jaar garantie op de voorvork (2 jaar op verende voorvork) plus 2 jaar op overige onderdelen voor zover deze niet aan normale slijtage onderhevig zijn.

Alle Garantievoorwaarden van Loekie lees je hier.

Bulls Bikes

Met een Bulls ben je de eigenaar van een kwalitatief hoogstaande fiets. Op een nieuwe Bulls fiets zit 2 jaar garantie op het frame. Op het lakwerk en alle onderdelen zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Je kunt alleen aanspraak maken op garantie als je de eerste eigenaar bent. De garantie is in het algemeen niet van toepassing op schade door een ongeval, defecten door slijtage en schade door vandalisme. 

Alle Garantievoorwaarden van Bulls lees je hier.

Pegasus / Kartaga

Pegasus en Kartaga fietsen worden geprocudeerd onder de hoogste kwaliteitseisen. Op een nieuwe Pegasus of Kartaga fiets zit 2 jaar garantie op het frame. Op het lakwerk en alle onderdelen zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Je kunt alleen aanspraak maken op garantie als je de eerste eigenaar bent. De garantie is in het algemeen niet van toepassing op schade door een ongeval, defecten door slijtage en schade door vandalisme. Garantie op motoren, accu's en andere electronische onderdelen vallen onder de voorwaarden van de betreffende fabrikant. 

Alle Garantie voorwaarden van Pegasus / Katarga vindt je hier

Kettler

De garantieperiode op Kettler fietsen is 24 maanden na levering. Het eerste aanspreekpunt voor alle garantieclaims is altijd de KETTLER-dealer waar u de fiets heeft gekocht. Uitgesloten van de garantie zijn over het algemeen ongevalsschade, defecten als gevolg van normale slijtage (slijtage) en schade die niet door ons is veroorzaakt, zoals vandalisme. Bovendien sluiten wij onze garantie uit voor defecten als gevolg van onjuiste behandeling van onze producten. Houd daarom rekening met onze instructies voor gebruik en montage. We raden aan om onze onderhoudsintervallen na te leven.

Alle Garantie voorwaarden van Kettler vindt je hier

Scott

Scott stelt zeer hoge eisen aan hun producten. Op een nieuwe Scott fiets zit o.a. 5 jaar garantie op het frame. Op het lakwerk en alle onderdelen zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Je kunt alleen aanspraak maken op garantie als je de eerste eigenaar bent. De garantie is in het algemeen niet van toepassing op schade door een ongeval, defecten door slijtage en schade door vandalisme.

Alle Garantievoorwaarden van Scott lees je hier.

Ghost

Met een Ghost fiets ben je eigenaar van een uitstekend product. Op Ghost frames zit afhankelijk van de categorie 3 tot 5 jaar garantie. Op het lakwerk en alle onderdelen, m.u.v. slijtagedelen, zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Je kunt alleen aanspraak maken op garantie als je de eerste eigenaar bent. De garantie is in het algemeen niet van toepassing op schade door een ongeval, defecten door slijtage en schade door vandalisme.

Alle Garantievoorwaarden van Ghost lees je hier.

Mocht u nog vragen hebben over een defect of tekortkoming aan de fiets dan kunt u ons bereiken op 050-5019044 of via ons contactformulier.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook