Flow Fitness Hometrainer

Flow Fitness RACER DSB600I SPEED BIKE 32 versnellingen


Neem contact met ons op over deze fiets


Leverbaar voor € 949,00 inclusief installatie en bezorgt (tot 15 km) incl. service aan huis*

Op bestelling leverbaar.


FLOW FITNESS RACER DSB600I SPEED BIKE

De Racer DSB600i biedt de perfecte combinatie van kracht-, souplesse- en duurtraining. Blijf in vorm of verbeter je conditie en zwoeg naar de top van de Alpe d’Huez of vind het juiste ritme over het vlakke landschap. De DSB600i is magnetisch geremd en volkomen geluidloos door het uitgebalanceerde vliegwiel (20kg) en de snaaraandrijving.

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

1- IDEALE RACEPOSITIE INSTELBAAR
Omdat zowel het zadel als het stuur horizontaal en verticaal instelbaar zijn, kan iedereen in zijn/haar ideale racepositie trainen.

2 - HARTSLAG GESTUURD TRAINEN
De DSB600i bevat 3 hartslaggestuurde programma’s. Hiermee kan op een vooraf bepaald hartslagniveau getraind worden. De computer past automatisch de weerstand aan om op het juiste hartslagniveau te blijven. Een Flow Fitness hartslagband wordt hierbij aangeraden (niet standaard bijgeleverd).

3 - EENVOUDIG OP TE BERGEN
Omdat de DSB600i is voorzien van transportwielen, kan deze eenvoudig verplaatst en opgeborgen worden na een training.

4 - SPD EN TOECLIPS
Om zowel duwend als trekkend kracht te zetten zijn de pedalen aan de ene kant voorzien van een SPD kliksysteem en aan de andere kant een toeclip, die te gebruiken is met elke schoen.

5 - UITGEBALANCEERD VLIEGWIEL
Het 20 kg zware vliegwiel is nauwkeurig uitgebalanceerd voor een optimale omwenteling en om storende trillingen te voorkomen.

* Deze Speed Bike wordt 100% gebruiksklaar gemaakt en afgesteld, inclusief afleveren bij u thuis tot 15 kilometer, daarbuiten tegen meerprijs en in overleg. Inclusief 2 jaar thuis service in geval van storing en garantie.

** Bij de huur van één van onze apparaten heeft u als eerste de optie tot koop, hierbij wordt de huurprijs van maximaal 2 maanden verrekend met de aanschafprijs van de trainer.

€ 949,-

montage en bezorgen (tot 15 km)

TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Flow Fitness
http://www.flowfitness.nl


Unigarant Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij Unigarant verzekert u deze fiets al vanaf € 107,- (Unigarant Fietsverzekering zonder Anti-diefstalchip, 36 maanden) *


Aangesloten bij:
ANWB Fiets Lease
CycleLease
Fiscfree
Lease A Bike
NFP Fietsplan

Dealer van:
Unigarant Verzekeringen

Garantie:
48 maand(en) fabrieksgarantie


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Onze fietsmerken

Bulls
Flow Fitness
Flyke
Gazelle
Katarga
Kettler
Magura
Pegasus
Scott