Flow Fitness Hometrainer

Flow Fitness Loopband DTM300i


Neem contact met ons op over deze fiets


Leverbaar vanaf € 899,00 gebruiksklaar en bezorgt (tot 15 km) inclusief service aan huis*

Verhuur per maand vanaf € 50,00 incl. optie tot koop **


FLOW FITNESS RUNNER DTM300I LOOPBAND

De DTM300i  hardloopband  is een ideaal instapmodel, zonder afbreuk te doen op comfort en degelijkheid. Dit model is het kleine zusje van de Runner DTM400i. Niet zozeer klein om het aantal functies, want op de hellinghoek na, zijn beide loopbanden praktisch gelijkwaardig. De DTM300i is vooral klein als het gaat om de compactheid wanneer deze is ingeklapt. Met een hoogte van slechts 13,8 cm is deze loopband de plaatste uit ons gehele assortiment. Door de scherpe prijs hopen we hardlopen op een solide en betrouwbare loopband voor iedereen mogelijk te maken.

De DTM300i is een volmaakte partner wanneer je wilt werken aan je conditie of het verliezen van gewicht. Door de krachtige, stille motor, het ruime loopvlak en de trainingscomputer met touch bediening is hardlopen op de DTM300i een feestje. Door je smartphone of tablet via de bluetooth aansluiting te koppelen aan de loopband, kun je via de ingebouwde speakers luisteren naar je favoriete muziek, of het trainingsprogramma uitbreiden met talloze apps.

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

1 - COMPACTE LOOPBAND

Een fitnessapparaat kan nogal wat ruimte innemen thuis. Maar met de DTM300i haal je de meest compacte loopband in huis. In ieder huishouden is dus wel een plekje te vinden voor deze kleine maar uitgebreide loopband.

2 - 2.5 PK MOTOR TOT 12 KM/H
De motor haalt een snelheid van 12 km/u. Ideaal om af en toe op hoog tempo te trainen voor een snelle opbouw van conditie. De snelheid is in te stellen met 0.1kph.

3 - 125 X 45CM LOOPVLAK
Het relatief grote loopvlak van maar liefst 125 x 45 cm beidt veiligheid en comfort tijdens het hardlopen. Ook bij hoge snelheden wanneer de stappen minder gecontroleerd zijn, biedt het voldoende ruimte.

4 - TOUCH BEDIENING
De trainingscomputer is te bedienen doormiddel van touch. Je hebt duidelijk overzicht van alle instellingen en je kunt de loopband eenvoudig bedienen door met de vinger licht op het display te drukken.

5 - TRAINEN MET APPS
Doordat deze loopband een Bluetooth ontvanger bevat, is het eenvoudig te koppelen aan je smartphone (eenmalig in te stellen). Speciaal voor de DTM300i is de FitSHOW app ontwikkeld, die gratis te downloaden is. Hiermee breng je je training naar een hoger niveau.

* Hometrainer wordt 100% gebruiksklaar gemaakt en afgesteld, inclusief afleveren bij u thuis tot 15 kilometer, daarbuiten tegen meerprijs en in overleg. Inclusief 2 jaar thuis service in geval van storing en garantie.

** Bij de huur van één van onze apparaten heeft u als eerste de optie tot koop, hierbij wordt de huurprijs van maximaal 2 maanden verrekend met de aanschafprijs van de trainer.

€ 899,- *
* tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden

montage en bezorgen (tot 15 km)

Specificaties

Staat:Nieuw
Merk:Flow Fitness
Model:Loopband DTM300i
Frametype:Uni
Kleur:Grijs
Modeljaar:2021
Garantie:36 maanden fabrieksgarantie
Voorraad:

TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Flow Fitness
http://www.flowfitness.nl


Unigarant Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij Unigarant verzekert u deze fiets al vanaf € 106,- (Unigarant Fietsverzekering zonder Anti-diefstalchip, 36 maanden) *


Aangesloten bij:
ANWB Fiets Lease
CycleLease
Fiscfree
Lease A Bike
NFP Fietsplan

Dealer van:
Unigarant Verzekeringen

Garantie:
36 maand(en) fabrieksgarantie


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Onze fietsmerken

Bulls
Flow Fitness
Flyke
Gazelle
Katarga
Kettler
Magura
Pegasus
Scott