Bulls

Bulls, The ride you want!

Bekijk hier direct ons actuele aanbod

Categorie

Populaire modellen

eBikes en Bulls Shop

>Bulls ATB

>Bulls Sharptail

>Bulls Landscape EVO

>Bulls Racefietsen

>Bulls Copperhead

>Bulls Copperhead EVO

>Bulls eBikes

>Bulls Harrier

>Bulls Team Wear

>Bulls e-MTB

>Bulls Grinder

>Bulls Bike Parts

 

EVEN VOORSTELLEN

Bulls Bikes onderscheiden zich met hun scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Al jaren zijn de fietsen van Bulls onderhevig aan ontwikkelingen en de nieuwste innovaties. Je koopt niet zomaar een fiets, maar een hoogstaand doorontwikkeld product, waarbij niets aan het toeval wordt over gelaten. Het team achter de Bulls fietsen gaat geen uitdaging uit de weg om niets minder dan het beste te produceren. De zeges die het Bulls Team behaald zijn zeker niet de geringste, ook zij leveren hun waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van deze bikes.

Maar nu is het jouw beurt, wat voor de profs het beste is, is zeker voor jou het beste....

Bulls ATB

Bulls ATB’s zijn onderscheidend van alle andere merken, de nadruk ligt op design, prestaties en duurzaamheid. Met een prijsbereik van € 399,00 tot 3999,00 is er voor iedereen een geschikte ATB te vinden. Of je nu een degelijke Hardtail wilt of meer comfort en uitdaging zoekt met een Fully, Bulls heeft het allemaal.

Bulls racefietsen

Bulls racefietsen zijn lichtgewicht, stijf en voorzien van comfort. Met de endurance geometrie in alle modellen is een Bulls racefiets geschikt voor de doorgewinterde racer of de beginner die op de centen let. Ook bij Bulls Racefietsen is het aanbod groot. Ook hier geldt een uistekende prijs/kwaliteit verhouding.

Bulls Female

Bulls heeft een groot aanbod damesspecifieke fietsen, zowel ATB Hardtail en Fully tot racers met een vriendelijke geometrie. Deze fietsen hebben een aangepaste vormgeving zodat de zit minder diep is, het frame wat lager is in het midden en het zadel en stuurpen zijn korter.

 

Bulls eBikes

Bulls heeft een groeiend aanbod eBikes, voor elk terrein en voor elke berijder.
Uitgekiende modellen met niets minder dan de beste motoren van o.a. Bosch en Brose. Optimale gewichtsverdeling door de centrale plaatsing van de accu zorgen voor absoluut rijcomfort en de hoogste prestaties.Bulls Accessoires en Kleding

Met de originele Bulls Bike Parts en fietskleding maak je je outfit helemaal compleet. Hoogwaardige handige accessoires voor onderweg zoals pompen, zadeltassen, bidons en barends vindt je naast een compleet aanbod aan Team Wear allemaal in onze webshop.

        

Bulls Bikes garantie

De Garantievoorwaarden van Bulls vindt je hier.

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen over Bulls fietsen en op de hoogte blijven van acties en nieuwe fietsmodellen?
Volg ons dan op 
FacebookTwitter en Instagram.

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook