Batavus

Batavus, Vakmanschap sinds 1904

Bekijk hier direct ons actuele aanbod

- Batavus eBikes

- Batavus Stadsfietsen

- Batavus Hybridefietsen

- Batavus Kinderfietsen

EVEN VOORSTELLEN

Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek.

Windmolens, tulpen, dijken, files. Typisch Nederlands. Net als fietsen. Sinds mensenheugenis is de fiets niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Dat levert een rijke geschiedenis op, waarin Batavus een hoofdrol speelt.
 

Samen uit. Samen thuis.

Je fietst je hele leven, tijdens alle levensfasen die je doorloopt. Mijlpalen markeren die levensfasen en maken van jou de persoon die je bent. Je fiets groeit met je mee. Want bij wie je was, hoort een andere fiets dan bij wie je ooit zult zijn. 

Verschillende mensen, verschillende wensen. Waar jij ook waarde aan hecht, je fiets moet naadloos aansluiten op jouw leven. In welke levensfase jij je ook bevindt. Batavus denkt hierover na, al sinds 1904. Onze ervaren medewerkers hebben maar één doel: jou optimaal van je Batavus laten genieten. Wie je ook bent en waarheen je ook gaat, wij zorgen ervoor dat je er zonder zorgen komt. Het enige dat je hoeft te doen, is te genieten van de reis.

Batavus merkbelofte in beeld.

Daarom Batavus

Fietsen doe je samen, je hele leven. Je eerste meters zonder zijwieltjes. Daarna helemaal zelf naar school en weer later met een vriendje of vriendinnetje achterop. Onderweg naar je nieuwe baan of tijdens een vakantie de heuvels af in binnen- en buitenland. Veilig met je kindje voorop of samen lange tochten maken. Je fiets groeit met je mee tijdens alle levensfasen. Batavus is een echt familiemerk en groeit daarom met je mee. En, verschillende mensen, verschillende wensen. Wat het ook is waar jij waarde aan hecht: je fiets moet aansluiten bij jouw manier van leven. 

Een fiets die bij jou past

Voor de Batavus ontwerpers is maar een ding belangrijk: jou optimaal laten genieten van je Batavus. Zo plezierig, veilig, duurzaam, stijlvol en comfortabel mogelijk. We hebben al deze kenmerken in onze fietsen verwerkt. Omdat een goede fiets ook mooi mag zijn. En omdat bij een trendy fiets veiligheid net zo belangrijk is als bij een comfortabel model. Zo heeft elke fiets zijn eigen karakter en is er altijd een fiets die bij jou past. 

Veilig en vertrouwd

Al ruim een eeuw maken wij fietsen vanuit onze fabriek in Heerenveen. 
Sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen waarmee jij zorgeloos de weg op kunt. Onze fietsen zijn allemaal met evenveel liefde en aandacht ontwikkeld en samengesteld door echte vakmensen. We kijken kritisch naar onszelf en vragen externe specialisten om feedback. Zo kunnen we continu de hoogst haalbare kwaliteit leveren. En voordat onderdelen of fietsmodellen in productie worden genomen, testen wij ze eerst grondig in ons eigen testcentrum.

Al onze frames worden gemaakt volgens de allerhoogste normen en worden intensief getest. Bijna elke Batavus is uitgerust met een solide slot, krachtige reflectoren en een betrouwbare naafdynamo. Zo heb je consistente stroomvoorziening voor de verlichting van je fiets. Door de beste materialen te gebruiken doen we er alles aan om jou van een veilige, betrouwbare en solide kwaliteitsfiets te voorzien. Het is belangrijk dat je op je fiets kunt vertrouwen. Jij op je fiets, samen met je partner, met of zonder kinderen of in gezelschap van vrienden.  

Batavus fietsen zijn er voor iedereen, kwalitatief, duurzaam en functioneel. Voor jong en oud. Neem een kijkje in onze showroom. Wil je alle modellen zien, dan kun je het Fiets Experience Center De Fietser in Ede bezoeken. 

Beste advies van fietsexperts

In De Fietser test je niet alleen alle Batavus fietsen die je wilt, je krijgt er ook nog eens het beste advies van de fietsexperts. Stuk voor stuk hebben ze zelf een passie voor fietsen.  Ze vertellen je graag alles over je nieuwe Batavus, zonder verkooppraatjes. Heb je eenmaal jouw ideale fiets gevonden? Dan kan je hem direct bij ons bestellen, wij zorgen dat de fiets 100% rijklaar wordt afgeleverd en stellen alles in naar je specifieke wensen.

BOEK EEN TESTRIT BIJ DE FIETSER

Waarom De Fietser:

  • Veel testfietsen op voorraad
  • Onbeperkt Sparta fietsen testen op de grootste testbaan van Nederland
  • Advies van fietsexperts met een passie voor fietsen
  • Een compleet dagje uit: bezoek ook het fietsmuseum en restaurant
  • Lekker centraal gelegen in Nederland

Batavus garantie

De Garantievoorwaarden van Batavus vindt je hier.

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen over Batavus en op de hoogte blijven van acties en nieuwe fietsmodellen?
Volg ons dan op 
FacebookTwitter en Instagram.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook